• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇİZGİNİN GERİDE ÇIKMASI

papatya5234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2025
5
1
1
27
Kızlar ilk test akşam yapmıştım silik şekilde belli reglim 2 gün gecikti diğerini sabah yaptım 2.çizgi çok net belli fakat gerideydi test ekranında bende kapağını çıkarttım bu şekilde görünüyor başına gelen var mı

Eklentiler

• 20250928_000418.webp
    20250928_000418.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 31
  • 20250928_120244.webp
    20250928_120244.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar ilk test akşam yapmıştım silik şekilde belli reglim 2 gün gecikti diğerini sabah yaptım 2.çizgi çok net belli fakat gerideydi test ekranında bende kapağını çıkarttım bu şekilde görünüyor başına gelen var mı
O çizgi geçersiz oluyo canım tekrarla bence, 2-3 saat idrara sıkışıp tekrar yap

Tekrar yaptım tek çizgi dün yaptığım mı bozuk bu mu bozuk anlamadım yada yok mu bilmiyorum regl gecikmesi kafamı karıştırıyor😔
Sen fazladan testin varsa bence sabah ilk idrarında dene hayatım. Bende de çok yalancı pozitif çıktı aylarca hep ağladım üzüldüm hatta senin gibi gecikme yaşadım ama sonra regl oldum derken bal tarçın çörek otu tarifini denedim regl 2.gününden itibaren 1 hafta boyunca. (ben erken yumurtlama yaşıyorum 10-11.günde) ve o ay hamile kalmışım. Sen de dene istersen ama sakın kafaya takma. İlişki yaşarken rahat ol eşinle cocuk için olmasın yani

Sen fazladan testin varsa bence sabah ilk idrarında dene hayatım. Bende de çok yalancı pozitif çıktı aylarca hep ağladım üzüldüm hatta senin gibi gecikme yaşadım ama sonra regl oldum derken bal tarçın çörek otu tarifini denedim regl 2.gününden itibaren 1 hafta boyunca. (ben erken yumurtlama yaşıyorum 10-11.günde) ve o ay hamile kalmışım. Sen de dene istersen ama sakın kafaya takma. İlişki yaşarken rahat ol eşinle cocuk için olmasın yani
Çok teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka ❤️

Bi de çubuğu çok ıslatmamaya çalış bir damla kadar damlat sadece. Sabah ilk idrar ile tekrar dene bence de gönlüne göre olsun inşallah 🥰

Back
X