Buzdolapları ve Derin Dondurucular Çizik gelen buzdolabı yardımm lütfen..

Elaaeymenn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
161
89
13
34
Kızlar merhaba, bu siteye yeni üye oldum ve size danışmak istediğim bir konu var.
Geçen gün yaşadığım ilde bulunan avm tarzı bi mağazadan buzdolabı, yolluk ve birtakım eşyalar aldık. Yolluğu dün eve getirip serdiğimizde aleni bir şekilde yamuk kesilip overloklanmış olduğunu farkettim. İnanın farkedilmemiş olması imkansız. Dalga geçer gibi. Akşama doğru ise buzdolabımız geldi merdivenlerin tavanı alçak olduğu için geçiremediler ve bize servisi çağırıp kapaklarının sökülmesi gerektiğini söylediler. Merdiven girişine bırakıp gittiler dolabı. O esnada ben dolabın bi tarafında ambalajının yırtık olduğunu gördüm o bölüme dokunmaya çalıştım ama akşam karanlıkta bir şey farkedemedim. Sabah uyanıp tekrar baktığımda yırtık olan bölümde çizik ve ezilme tespit ettim. Büyük bi ezilme değil fakat tam da dolabın ön panelinde ve mıknatıslı süs koyamayacağım alt panelinin üst kısmında. Zaten yokluktan dolayı moralim bozuk aldığım yere götürüp düzelttirecegım bir de başıma dolap çıktı. Gidip mağazayı basasım var o kadar sinirliyim.

Sizce bu durumda ne yapmalıyım kızlar görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Taşınma esnasında hasar almış olabilir, ürünler fabrikadan hasarlı çıkan o şekilde outlet olarak daha ucuza satılan ürünlerde olabilir, fişiniz mevcutsa ürünleri iade edin derim.
Eğer size sorunlu halı göndermişlerse o halıyı sorunsuz halı fiyatına size satmaya hakları yok. Mesela outle mağazalarında ürünler daha ucuz oluyor çünkü bu tarz eziği çiziği ufak tefek problemleri olan ürünler oluyor, hakkınızı arayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…