K krkrtyrl Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2022 63 12 3 31 31 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi krkrtyrl #1 Merhaba arkadaşlar Çizik tencerelerin tamiri konusunda bilgisi olan var mı
poyrazya Kocasının Bebeği Kayıtlı Üye 17 Nisan 2010 2.119 464 323 İstanbul 5 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi krkrtyrl #2 krkrtyrl .!.: Merhaba arkadaşlar Çizik tencerelerin tamiri konusunda bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Tamiri olduğunu sanmıyorum. Atıp yenisini alacaksın
krkrtyrl .!.: Merhaba arkadaşlar Çizik tencerelerin tamiri konusunda bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Tamiri olduğunu sanmıyorum. Atıp yenisini alacaksın
J jqh2572 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Ocak 2023 225 97 13 26 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi krkrtyrl #3 krkrtyrl .!.: Merhaba arkadaşlar Çizik tencerelerin tamiri konusunda bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Teflon tencere tavaları kaplama yapıp tamirini yapan yerler var ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
krkrtyrl .!.: Merhaba arkadaşlar Çizik tencerelerin tamiri konusunda bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Teflon tencere tavaları kaplama yapıp tamirini yapan yerler var ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum.