Q qbrha Guru Kayıtlı Üye 23 Eylül 2010 608 112 323 Ankara 7 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi qbrha #1 kızlar dar gelen çizmeleri genişletebilecek bi yer biliyomusunuz ankara'da?? herhangi bi tamirciye götürsem yapabilir mi acaba :44:
kızlar dar gelen çizmeleri genişletebilecek bi yer biliyomusunuz ankara'da?? herhangi bi tamirciye götürsem yapabilir mi acaba :44:
mariecurie Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2010 802 0 96 İstanbul 7 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi qbrha #2 qbrha .!.: kızlar dar gelen çizmeleri genişletebilecek bi yer biliyomusunuz ankara'da?? herhangi bi tamirciye götürsem yapabilir mi acaba :44: Genişletmek için tıkla... Cepanın alt katında bir ayakkabıcı vardı, orası öyle işlemler yapıyordu
qbrha .!.: kızlar dar gelen çizmeleri genişletebilecek bi yer biliyomusunuz ankara'da?? herhangi bi tamirciye götürsem yapabilir mi acaba :44: Genişletmek için tıkla... Cepanın alt katında bir ayakkabıcı vardı, orası öyle işlemler yapıyordu
Q qbrha Guru Kayıtlı Üye 23 Eylül 2010 608 112 323 Ankara 8 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi qbrha #3 mariecurie .!.: Cepanın alt katında bir ayakkabıcı vardı, orası öyle işlemler yapıyordu Genişletmek için tıkla... hımm sağol canım. ben de ankamalldekine mi götürsem diyodum. madem cepadaki kesin yapıyo oraya götüreyim :)
mariecurie .!.: Cepanın alt katında bir ayakkabıcı vardı, orası öyle işlemler yapıyordu Genişletmek için tıkla... hımm sağol canım. ben de ankamalldekine mi götürsem diyodum. madem cepadaki kesin yapıyo oraya götüreyim :)