Cizre'de 3 özel harekat polisi şehit oldu

dağda ki itleri temizlemek yeterli olmuyor şehirdekileri temizlemek lazım önce buna göz yumdukları için

yok artık ya.:KK57:
doğuda tüm yolların altına bomba mı döşenmiş,bu nedir Allah aşkına?:KK43:
Rabbim sabır versin ailelerine.:KK43:

içsel kıyametimiz içerisinde, gerçek kıyamet yaklaşıyor.

O masum sehitlerin kani, hdp lilerin ve hdp ye oy veren herkesin ellerine bulasti...
Gece gozlerinizi nasil yumuyorsunuz merak icindeyim. Vicdaninizla basbasa kalin, tabi vicdan kalmissa !!!

Ajanslar bu haberin kaynağının doğrulanamadığını geçiyor.
Umarım yalan haberdir.

üst üste yapıyor şerefsizler. tuzağınıza kendiniz düşün inşallah.

yok artık ya.:KK57:
doğuda tüm yolların altına bomba mı döşenmiş,bu nedir Allah aşkına?:KK43:
Rabbim sabır versin ailelerine.:KK43:

ben dogma buyume doguluyum, alt-ust-yan komsum, bakkal ,market, coluk cocuk aklina ve cevremdeki 100/80 hdp fikrinde...
o kadar zor ki onlara yanlis oldugunu anlatmak
o kadar cahiller ki... o kadar az dusunuyar ki...
askerleri bile devletin oldurdugunu dusunerek fikirlerinde israr ediyorlar...
ve evet burada butun yollar mayinli,bombali...
3 hafta evvel,babam batmandan izmir otobusune binip yola ciktigi sirada orobus durduruldu... yolda bomba yuklu araba varmis, otobusun gectigi sirada patlatmakmis hedef.
ve bomba 1-2 dakika onceden patladi,
anlatilmayacak siddetteki o patlama 2 dakika once patlasa ailem yok olup gidecekti :(
peki o otobustekilerin ne sucu var ?
sebep ne? hangi akla hizmet siviller katdelmeye calisiliyor ?
bi karmasa icinde bin tane soru isaretiyle ic ice yasiyoruz.

Kızlar ben bişey öğrenmek istiyorum. Aklım ermiyo bu işlere de siz bilirsiniz. Hani jammer oluyo ya sinyal kırıcı. Onalrdan yok mu? Var da yetmiyo mu? Nasıl bi sistemi var o jammerların?

Kızlar ben bişey öğrenmek istiyorum. Aklım ermiyo bu işlere de siz bilirsiniz. Hani jammer oluyo ya sinyal kırıcı. Onalrdan yok mu? Var da yetmiyo mu? Nasıl bi sistemi var o jammerların?
onlar sadece cep telefonu sinyallerini karıştırıyor diye biliyorum yani cepler çalışmıyor sadece

Back
X