• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ckrayse'nin Diyet Günlüğü

40 günde 8 kilo yani nerdeyse 5 günde 1 kilo.. ne güzel ya allah banada nasip etsin. dediğin gibi 70 olsam bile bi hayli inceleceğimi düsünüyorum. cünkü su anda da 80 kilo oldugumu söyleyince pek kimse inanmıyo biraz daha derli toplu duruyorum. ama tabi incecik kızları görünce içim içimi yiyor. desteğinizi almak çok güzel. sırf size yüzüm kızarmasın diye vereceğim kilolarımı....

bu site birçok bayanın bir araya gelip birbirlerini kontrol ederek zayıflamalarına yardımcı oluyor

buna inan

ve hemen başla

sana bir tavsiye daha mutlaka günde 2 fincan yeşil çay iç

bende zaten bi süre en azından 2 yıl fln çocuk düsünmüyorum. o zaman yeniden baslayayım ilacı kullanmaya. elbet alısırım yan etkilerine de. bünyem alışınca gecer heralde.

tabi cnm başla günde en az 2lt su iç benim bünye alıştı ayrıca bu ilç aklına estiğinde bırakılacak ilaç değilmiş dozu azaltarak bırakmalıymış yoksa esli kiloma dönersin dedi doktor

canim selam. ben de kilo verebilecegime hic inanmiyodum cocuklugumdan beri topluydum cunku. ama erkek arkadasimin laflari beni gaza getirdi. saka falan yapmiyodu, direk igneliyodu 'kilolsun' diye. eger allaha inaniyorsan yemin edebilirsin, donemiyorsun yeminden. ben boyle yapiyorum simdi. 56.0 olana kadar hicbi sekilde tatli, abur cubur ve cikolata yemicem diye. karsi komsumuz pekmezli helva getirmis nasil bi sey bilmiyorum yemedim hic ama o kadar merak ediyorum ki tadini. bi an once veriim de yiyim diyorum. yani dicem o ki gaza getiriyor yemin etmek.

kızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim. bugün bi takım aksiliklerden dolayı tam olarak yapamasamda diğer günlere nazaran daha iyi beslendim diyebilirim. forumda dukan diyetiyle ilgili bir çok şey okudum. sanırım bunu deneyeceğim. çok faydasını gören olmus. sizlerden deneyen var mı?

kızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim. bugün bi takım aksiliklerden dolayı tam olarak yapamasamda diğer günlere nazaran daha iyi beslendim diyebilirim. forumda dukan diyetiyle ilgili bir çok şey okudum. sanırım bunu deneyeceğim. çok faydasını gören olmus. sizlerden deneyen var mı?

ben bi baslayayim demistim ama beceremedim:17:

mrblar
benımde 11 temmzda dugunm war we bende senn gbı hala sıskoyum weremıorum kafayı yemk uzereyım ıns bu satten snra daha skı yapar we cıtır bı gelın oluruz:43::43:

Back
X