Doğuma Hazırlık clear blue monitörü

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba, gitti gidiyor.com dan clear blue hamilelik monitörü alan var mı? memnun musunuz?

Valla ben aldım ve çok memnun kaldım. 2 aydır sorunsuz bi şekilde kullanıyorum. Sipariş verdikten 2 gün sonra ürün elime ulaştı. Gayet güzel paketlenmişti. Fiyatıda diğer siteler göre çok uygundu zaten diğer hiç bir sitede kalmamıştı.

cahilligimi bagışlayın o neki...

canim benim tamm ovulasyon gununu bilen bi monitorr
yaa su uzerinde gulen resim cikan degilmi kizlarr
ben erkek bebek icin aldim hem onu hemde donnaturk ovulasyon mikroskopunu

ama henuz kullanmadim hic sakliyorum acaba bisey olurmu bilmiyorummm hic acmadim bilee
clearbluye bisey olmaz dediler
ama digerinden emin degilim

cahilligimi bagışlayın o neki...

Yumurtlama gününü tam olarak tespit eden bir cihaz. Adetinden sonra kaçıncı gün yumurtanın çatladığını sana gösteriyor böylelikle hamile kalman daha kolay oluyor. Biraz pahalı bir cihaz. Piyasada 550 TL civarı artı stickleri 90 TL civarında. Ama bazı yerlerde biraz daha uygun olabilir.
Tabi piyasada bulabilirseniz. Biz baya aramıştık sonun gittigidiyorda son 1 tane kalmıştı onu aldık.

çok pahalı ya
dr bile daha ucuz ve daha güvenilir..550 liraya bir sene takip olurum zaten.

ebru senin aldığın değil. gitti gidiyordakiler fiyatı uygun ama kaç olduğu için garantisi yokmuş. diğerleri ömür boyu garanti aradaki fark da 130 tl. kararsız kaldım gerçi ileride lmayı düşünüyorum.

Back
X