Clearblue dijital gebelik testi tek kullanimlik mi ya da temizlenebiliyor mu

Civilti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
41
9
36
34
Merhaba arkadaslar internetten clearblue dijital gebelik testi siparis ettim.dijital olduguna gore tek kullanimlik olmasa gerek fakat temizligi hakkinda internetten hicbir bilgiye rastlamadim bilenler beni aydinlatirsa cok memnun olurum :110:

Merhaba arkadaslar internetten clearblue dijital gebelik testi siparis ettim.dijital olduguna gore tek kullanimlik olmasa gerek fakat temizligi hakkinda internetten hicbir bilgiye rastlamadim bilenler beni aydinlatirsa cok memnun olurum :110:
Tek kullanilmalik cnm o test

Evet yeni uyeyim cunku.d hadi ya of siparis vermistim iptal mi etsem simdi acaba

Tek kullanimlik olmasina uzuldum cok merakliyimdit adetimin gecikmesini beklemeden kafama gore bakma hayallerim vardi :KK43:

Ben de kullandım Clearblue ovulasyon testi. İçinde 10 tane test çubuğu vardı ve her gün 1 tanesini kullandım.
Yani her biri tek kullanımlık.

Back
X