- 7 Temmuz 2021
- 164
- 83
- 48
- 32
- Konu Sahibi bilgipaylasma
-
Adet bitimi direk başlayın ne zaman yumurtlayacağınız belli değil çünkü. T çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta veya daha koyu olduğunda pik oluyor ama dediğiniz marka sanırım dijital ve onlar da gülen surat oluyordu galiba pek bilgim yok. Pik olduktan 24-36 saat içinde de yumurta catlıyor zaten. Pik günü ve sonrası çok önemli değerlendirmeniz gerekiyor. Bunlar yükseltiyor ihtimali tabi ama her ay sağlıklı bir kadının yumurtlama gününde bile hamile kalma olasılıgı %20-25 arası genelde.kızlar merhaba, pcosum ve bebek istiyorum haliyle de bu durum epey zor benim için bilginiz vardır az çok diye düşünüyorum. Clearblue marka ovulasyon testi aldım. 11/09/2025 tarihinde adet oldum bugün kasıklarımda ağrı ve akıntım var normal şartlarda zaten yumurtlamam olmuyor olsa da ben tutturamıyorum sanırım doktorlar yumurtalık tembelliği olduğunu söylüyor her defasında...
Teste ne zaman başlamalıyım bugün yapayım mı?
Yaparsam ilk idrarla mı yapmalıyım yoksa günün herhangi bir saati yeterli midir?
Yumurtalama olduğu ve pik derecesini nasıl anlarım?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. İlk defa deneyeceğim tecrübem yok bu da oldu oldu olmadı tüp bebek merkezine gideceğim.
Açıkçası adet bitiminde başlamadım evet dijital bir test bugün 11. GünümAdet bitimi direk başlayın ne zaman yumurtlayacağınız belli değil çünkü. T çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta veya daha koyu olduğunda pik oluyor ama dediğiniz marka sanırım dijital ve onlar da gülen surat oluyordu galiba pek bilgim yok. Pik olduktan 24-36 saat içinde de yumurta catlıyor zaten. Pik günü ve sonrası çok önemli değerlendirmeniz gerekiyor. Bunlar yükseltiyor ihtimali tabi ama her ay sağlıklı bir kadının yumurtlama gününde bile hamile kalma olasılıgı %20-25 arası genelde.
Yani dijital test ile ilgili dediğim gibi pek bilgim yok ama siz bugunden başlayın o zaman, genelde düzensiz yumurtlama için adet bitimi hemen başlayın diyorlar. Bu arada test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesin ve mümkünse Hergün aynı saatle yapın testinizi. İlk idrar olmıcak. Sonuçları etkiliyorAçıkçası adet bitiminde başlamadım evet dijital bir test bugün 11. Günüm
o zaman akşam yapsamda olur önemli olan aynı saatte yapmak mıYani dijital test ile ilgili dediğim gibi pek bilgim yok ama siz bugunden başlayın o zaman, genelde düzensiz yumurtlama için adet bitimi hemen başlayın diyorlar. Bu arada test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesin ve mümkünse Hergün aynı saatle yapın testinizi. İlk idrar olmıcak. Sonuçları etkiliyor
Evet genelde 10:00-20:00 arası uygun zamanlar ama öğleden sonra 12:00-16:00 saatleri daha iyi oluyor. Genellikle lh zirveye bu saatlerde daha iyi çıkıyor. Ama aynı saat ve test öncesi 2 saat sıvı alımına dikkat edino zaman akşam yapsamda olur önemli olan aynı saatte yapmak mı
12:00-16:00 arası iş yerindeyim ve burada tet yapmam epey zor olur anca 20:00-21:00 arası evde yapabilirimEvet genelde 10:00-20:00 arası uygun zamanlar ama öğleden sonra 12:00-16:00 saatleri daha iyi oluyor. Genellikle lh zirveye bu saatlerde daha iyi çıkıyor. Ama aynı saat ve test öncesi 2 saat sıvı alımına dikkat edin
O zaman o saatlerde yapın12:00-16:00 arası iş yerindeyim ve burada tet yapmam epey zor olur anca 20:00-21:00 arası evde yapabilirim
tamamdır teşekkür ediyorum ilginize <3O zaman o saatlerde yapın
Rica ederimtamamdır teşekkür ediyorum ilginize <3
Bu arada bu testin uygulaması da varmış ama ben telefonuma indiremiyorum bilgisi olan var mı?
sanırım bu da kullanılmayan bir ürünRica ederimyotubedan bakın isterseniz genelde Türkiye de çok dijital ovü kullanılmıyor
Rica ederimyotubedan bakın isterseniz genelde Türkiye de çok dijital ovü kullanılmıyor
Hayır çizdiler aynı koyulukta olmalı pik olması içinEki Görüntüle 3647602
Bu şekilde çıktı silik görünüyor sanırım daha olmamış
Umarım geç kalmamışımdırHayır çizdiler aynı koyulukta olmalı pik olması için
Şeffaf yumurta akı gibi bir akıntınız oldu mu genelde o sıralar yumurtlama oluyorUmarım geç kalmamışımdır
Yok hayır benim genel olarak akıntım oluyor zaten pcos olduğu içinŞeffaf yumurta akı gibi bir akıntınız oldu mu genelde o sıralar yumurtlama oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?