Clearblue

Zbzbzb

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
112
23
18
36
Hem gebelik testi hemde ovalasyon testini kullananların tecrübesini alabilir miyim

Adete 4 gun kala ben bu test ile ogrendim hamile.olduğumu :) ovulasyon testini kullanmadim..

Heyecanımı kaybettim su hafta gosterenden almıştım..belirtileriniz nelerdi kaçıncı ayda hamile kaldınız
heyecanını kaybetme günün ikinci idrarı ile sonuç alamazsın zaten. erken testlerde üzerinde de yazar.
ben 7 haftalık hamileyim hiç bir belirtim yoktu halada yok :) kalp atışlarını duymasam hamile değilim derdim :)

heyecanını kaybetme günün ikinci idrarı ile sonuç alamazsın zaten. erken testlerde üzerinde de yazar.
ben 7 haftalık hamileyim hiç bir belirtim yoktu halada yok :) kalp atışlarını duymasam hamile değilim derdim :)

Çok şükür kalmışsın..ilk çocuğun mu ? 2. Dedim ama birine sabah 7de gittim uyudum 9da kalkınca yaptım bir daha olur gibi geliyor bana o yüzden

Çok şükür kalmışsın..ilk çocuğun mu ? 2. Dedim ama birine sabah 7de gittim uyudum 9da kalkınca yaptım bir daha olur gibi geliyor bana o yüzden
canım ilk idrar denmesinin sebebi yaklaşık 8 saatlik bir birikme olsun diye deniyor. 2 saatlik bir idrara olmaz. yani önemli olan uyuman değil birikme süresi..

Merhaba kızlar bende açılmamış 1 paket clearblue var isteyen olursa bana özel mesajdan yazabilir.

Back
X