Clexane iğne vurunan gebeler..

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Arkadaşlar ben gebeliğimin 27.Haftasında pulmoner emboli geçirdim. Akciğerime pıhtı atmış. Doktorum günde iki doz clexane iğne başladı. Genetiğimde çıkmayınca iğneden hapa geçip sonra tamamen bıraktık. Çok şükür sağlıklı sıffatli bebeğim dünyaya geldi. Şuan 2 yaşında Ve ona kardeş istiyoruz. Pulmoner emboli bir kere geçirdiğim için risk hala varmış Ve diğer hamileliklerimde iğne vurunmam gerekiyormuş. Benim gibi olan var mı ve ikinci gebeliğinde nasıl bir yol izledi. Çok korkuyorum tekrar emboli geçirmekten bilgi verirseniz sevinirim.

Kimse Yok mu benim gibi olan ??[/QUOTE
Merhaba,

Benimde düşmeye bağlı yaşadığım travma neticesinde bacağımda pıhtı oluştu ve bende şu anda gebelik durumunu araştırıyorum. İğneyi kaçıncı haftanızda bıraktınız. Bana da kimi doktorlar gebelikte mutlaka iğne kullanman gerekli derken, kimileri gerek yok diyor.

Benimde kafam çok karışık açıkçası:( Sizin son durumunuz nedir?

Arkadaşlar ben gebeliğimin 27.Haftasında pulmoner emboli geçirdim. Akciğerime pıhtı atmış. Doktorum günde iki doz clexane iğne başladı. Genetiğimde çıkmayınca iğneden hapa geçip sonra tamamen bıraktık. Çok şükür sağlıklı sıffatli bebeğim dünyaya geldi. Şuan 2 yaşında Ve ona kardeş istiyoruz. Pulmoner emboli bir kere geçirdiğim için risk hala varmış Ve diğer hamileliklerimde iğne vurunmam gerekiyormuş. Benim gibi olan var mı ve ikinci gebeliğinde nasıl bir yol izledi. Çok korkuyorum tekrar emboli geçirmekten bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba , bende 23 haftalık gebeyim ve varislerim var damarlarıma bakıldı damarlarda yoğun kan dolaşımı olduğu söylendi.pıhtı atmaması için iğneye başlamayı önerdi dr ama öncesinde kalp ve damar hastalıklarına gözükmemi söyledi.Kalp damar cerrahıda iğneye gerek olmadığını ve varis çorabı kullanmamın yeterli olacağını söyledi.Kafam karıştı kullanıp kullanmama konusunda :(

Merhaba naptınız bir sıkıntı oldu mu tedavi gördünüz mu normal mi yoksa sezeryan mı oldunuz . Bende bacakta enfeksiyon geçirdim bendede pıhtı riski varmış ilaç başlanmadi sadece varış çorabı verdi Dr napcagimi bilemiyorum bende

Back
X