Canım ben de clexane iğne kullanıyorum, ben hiç göbekten yapmadım, 26. haftadayım ve hep bir gün sağ bir gün sol olmak üzere üst bacaktan yaptım.
Dediğin gibi bir batma olması bence mümkün değil ama bana da göbekten yapmak zor ve ürkütücü gelmişti. Üst bacak inan çok rahat oluyor, bir de öyle yapmayı dene istersen tatlım:)
bende 4.5 aylık hamileyim clexane iğne kullanıyorum bende backtan yapıyorum ama ikin önce yaptığım iğne yeri şiş sert ve ağrı yapıyor acaba sizde oluyormu yoksa zararlımı cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler
Bende başladım clexaneye.Ama bende göbekten yapıyorum doktorum gösterdi.Kol ve bacak çok morarıyormuş göbek yağ dokusu olduğu için daha kolay dedi.Bakalım artık..
göbeğin sağ sol tarafından 5cm uzaklıkta olucak şekilde mesafeden 2 parmağınızla kavradığınız deri kıvrımına yapın kıvrıma yaparken parmaklarınızı çekmeyin.inşallah bişiy olmaz.koldanda bacaktanda yapılır ama göbek çevresinden daha iyi emilip daha az ağrı yapabileceği ve yağ dokusundan zengin diye göbek çevresine yaoılır.neticede yağ içine enjekte edilen bir iğne..kalsiyumca zengin beslenmekte fayda var bu iğneyi kullanırken.