Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben ilk gebeliğim boş gebelikti doktor ikinci hamileliğimde bana clexane versi hergün kahvaltıda sonra yapıyorum ama son zamanlarda karnimdan yapınca şişmeye başladı vurdugum yer sizce normal mi acil yardım
Ben ilk gebeliğim boş gebelikti doktor ikinci hamileliğimde bana clexane versi hergün kahvaltıda sonra yapıyorum ama son zamanlarda karnimdan yapınca şişmeye başladı vurdugum yer sizce normal mi acil yardım
Bende kullanıyorum aynı iğneden baya uzun süre oldu. Şişlik dediğiniz beze gibi sanırım benimde bu şekilde oluyor morarıyor bazende doktoruma sordum bir problem yok dedi. Hayırlı olsun bebişiniz sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir inşallah.
Sislik morluk cok normal ama size tavsiyem igneyi yapmadan once alkol ile tek sefer silmeniz ve kurumasını bekleyip yapmanız... ve igneyi sadece gobekte degil kol bacak kalca gibi yerlere dönüşümlü yardim alarak yaptirmaniz...
Şişlik ve morarma oluyor.iğneyi yaptıktan sonra ovalamadan bastır dedi dr.um.ayrıca şişen yerlere kolonyali mendil ya da pamukla çok bastiemadan masaj yap dedi. Hepsini yapıyorum ama yine de morluk ve şişlik var
Ben muadili oksapar kullaniyorum önceki Gebeligimde kullanirken bendede oluyodu daha acemiydim simdi olmuyor ben sadece göbekten yapabiliyorm igneyi yapicam yeri belirleyip bi anda sokuyorum ve ilaci yavaşca enjekte ediyorum morarma ve şislik olmuyo artik