clexsan ve coraspin kullanimi hakkinda doktor ikilemi

seyirdefteri

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
795
533
303
Merhaba arkadaslar. Transferim 3. Gun once oldu. Tup bebek merkezi clexsan 0.4 ve coraspin verdi. Trambofoli 6 panelinin 4 tanesinde pıhtilasma tasiyiciligim var. Hematolog ise coraspin ile clexsan 0.6 rapor etti.
İkiside inatlasti o diyo bizimki gecerli digeri diyo bizimki.
Bu konu uzmanlik gerektiren bir konu buraya acmayi bende istemezdim ama ben caresiz kaldim. Yardimci olacak kimse yok basina böyle bir olay gelen varmi?
Ayrica coraspin ile igne arasinda kac saat bıraktiniz. Gündüzmu aksammi kullandiniz. Yardimlariniz icin tesekkurler

Merhaba canım. Transferin hayırlı olsun. Benim de 4 tane değerde sıkıntı var. İlk bebeğimi 14
Haftada kalp durması sebebiyle kaybettim. 10. Haftaya kadar clexane kullandım cokkkk kanamam olunca iğneyi kesmislerdi.

Bu gebeliğimde her gün clexane yapıyordum içim rahat etmedi 6. Hafta civarı riskli gebelik uzmanı profesöre gittim. Bana dedi ki ecopirin ve bemiks c de kullanacaksın bunlar çok önemli. Allah razı olsun ondan hala takibimi yapıyor. Benim deneyimim bu sekilde. Sanırım clexanenin dozu kilo ile alakalı ben 0.4 kullanıyorum

Coraspirini 11 gibi alıyorum. İğneyi akşam 6 da yapıyorum.

Tamam canim cok sagol. Benim kilom 63 hematolog 0.6 olur bu kiloya dedi. Ben en iyisi hematologa uyayim. Yarin 0.6 yapayim bari.
Saatlerle ilgili bisey demediler bende transferden vikinca 9 gibi coraspini ictim 10 gibi 0.4 clexsani vurdum. Öylede devam ettim.

Tamam canim cok sagol. Benim kilom 63 hematolog 0.6 olur bu kiloya dedi. Ben en iyisi hematologa uyayim. Yarin 0.6 yapayim bari.
Saatlerle ilgili bisey demediler bende transferden vikinca 9 gibi coraspini ictim 10 gibi 0.4 clexsani vurdum. Öylede devam ettim.

Rica ederim canım. Ben de 58 ile hamile kaldım şuan 62 oldum 0.4 ile devam ediyorum ecopirin 150 lik kullanıyorum. Gece 10 gibi yapıyorsun sanırım iğneyi o zaman gayet iyi. Genelde birini sabah birini akşam öneriyorlar

Yok canim sabah yapiyorum ikisini pes pese. Hematolog kiloma gore 0.6 iyi dedi canim. Ben coraspini gece alayim artik o zaman

Clexane tamamen kilon ile ilgili.ben 0.6 kullanıyorum mesela.coraspirini sabah alıyorum iğneyi ise akşam yapıyorum.bence sende öyle uygula

Ay canim ilgin icin cok sagol. Bende oyle ayarliyayim. Merkezdekiler bisey demediler bende transfer sonrasi aldim hemen. Yarin yeni ayar yaparim. Saglikla gelsin bebisin hayirli olsun

Back
X