- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Kelebekaysee
Kızlar aranızda clife kullanan oldu mu . Nasıldı,sonuç alan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sipariş verdim bakalım .sen kullandın mıTakipteyim. Dönüşler çok güzel. Bence güvenilir de
ben kullandim 2 ay ve asilamayla hamilr kaldim kullandigim ayValla sipariş verdim bakalım .sen kullandın mı
Hımm bn aşılama yapmadan kullanmak istiyorum belki işe yararben kullandim 2 ay ve asilamayla hamilr kaldim kullandigim ay
oyle yarayan arkadaslarimda kullandi insaallah sanada faydasi olur tez zamandiHımm bn aşılama yapmadan kullanmak istiyorum belki işe yarar
İnşallah cnm ama adetimin beşinci günü ancak elimde olacak o zmn bir faydası olur mu bide klomen kullanıyorumoyle yarayan arkadaslarimda kullandi insaallah sanada faydasi olur tez zamandi![]()
İki gündür kullanıyorum ben cnm bakalım inşallah işe yararBende almayı düşünüyorum aşılama öncesi kullanıcam inşallah bi faydası olur![]()
Canım clife macunu hamilelik önündeki engeller için kullanılıyor . Bnm yumurta tembelliği var ondanClife ı ne icin aldınz acaba kistinizmi war yoksa yumurta gelisimi icinmi
Bendede cikolata kisti warda bunun icin cok kullanan görn acaba sizdedemi kist war diye sormak istedim. Ya ben acikcasi icine ne koyduklarina güwenmiyorum.ewde kendim yaptim. Bal hayit tohumu aslan pencesi otunu karistirdim (dahada arttirilabilir ) clife icindede bunlar war ztaen macun gbi yiyorum ama tadi cok sıktı bu ara biraktm midemi kaldiriyoCanım clife macunu hamilelik önündeki engeller için kullanılıyor . Bnm yumurta tembelliği var ondan
Evet haklısın içinde gerçekten ne olduğunu bilemeyiz ama napalım bir umut kullanıyoruz işteBendede cikolata kisti warda bunun icin cok kullanan görn acaba sizdedemi kist war diye sormak istedim. Ya ben acikcasi icine ne koyduklarina güwenmiyorum.ewde kendim yaptim. Bal hayit tohumu aslan pencesi otunu karistirdim (dahada arttirilabilir ) clife icindede bunlar war ztaen macun gbi yiyorum ama tadi cok sıktı bu ara biraktm midemi kaldiriyo
Memnun kalmazsan icindekileri oku kendin alip karistr benceEvet haklısın içinde gerçekten ne olduğunu bilemeyiz ama napalım bir umut kullanıyoruz işte
Ramazan sonrası baslicam bende sebepsiz çocoğu olmayanlarada faydalı olabiliyor muş benimde sepepsizİki gündür kullanıyorum ben cnm bakalım inşallah işe yarar
Aynen bnde öyle düşünüyorum cnmMemnun kalmazsan icindekileri oku kendin alip karistr bence
Ramazan’da daha iyi sonuç alınıyor diye yazmıslardıRamazan sonrası baslicam bende sebepsiz çocoğu olmayanlarada faydalı olabiliyor muş benimde sepepsizinstagram sayfasında yazan var birsürü hamile kalan bakalım canım
Dört beş günlük kullanımım oldu sonrasında ara kanama yaşadığım için bırakmak zorunda kaldım sonra araya bayram girdi il dışına çıkmıştım ben macunu yanıma alamadım o yüzden o ay da kullanamadım. Beş Temmuz adet tarihim eger adet olursam bu ay düzenli kullanacağımMerhabalar kullandınız mı son durum nedir acaba