Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

Aylinnim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
232
0
46
Almanya
Merhaba Arkadaslar

Bu kilinikte tedavi görenler lütfen bilgilerinizi, görüslerinizi ve sonuclarinizi paylasabilirmisiniz. Ben Egeliyim ve Almanya da yasiyorum.Dr Safak Hatirnaz`in methini cok duydum ve Trabzonda 2. denememi yapmayi düsünüyorum. Ama ilk defa gidecegim oraya biraz bilgi toplamaya calisiyorum. -tam karar veremedim

Arkadaslar hala bir cevap verecek yok mu.. neyse ben kararimi verdim herseyi ayarladim kismet olursa mart sonu gidiyorum clinartta...

Arkadaslar hala bir cevap verecek yok mu.. neyse ben kararimi verdim herseyi ayarladim kismet olursa mart sonu gidiyorum clinartta...

ben yeni üyeyim ve bende senin gibi clinart 'a gitmeyi planlıyorum yarın randevu aldım hayırlısı. sen gittinmi memnunmusun? fikirlerini paylaşırsan sevinirim

Kızlar bende 3 gün oldu başlayalı Önümüzdeki hafta içi yumurta toplama olacak hadi hayırlısı inş.:36:

ben yeni üyeyim ve bende senin gibi clinart 'a gitmeyi planlıyorum yarın randevu aldım hayırlısı. sen gittinmi memnunmusun? fikirlerini paylaşırsan sevinirim

Merhaba canim hayirli olsun tedavin, evet gittim . Aslinda bisey diyemiyorum insanlar ve dr bey cok iyi fakat benim sonucum negatif, bende rezerv azligi var 4 yumurta toplandi sadece bir tanesi saglam kaldi 3. gün transferi oldu. Ayrica endemetriosis var bende yani anlican ben sorunlu bir hastayim. suan 3.icin ne yapacagima karar ermedim. Benimle birlikte transferi olan bir arkadas var onunki tuttu.

Merhaba canim hayirli olsun tedavin, evet gittim . Aslinda bisey diyemiyorum insanlar ve dr bey cok iyi fakat benim sonucum negatif, bende rezerv azligi var 4 yumurta toplandi sadece bir tanesi saglam kaldi 3. gün transferi oldu. Ayrica endemetriosis var bende yani anlican ben sorunlu bir hastayim. suan 3.icin ne yapacagima karar ermedim. Benimle birlikte transferi olan bir arkadas var onunki tuttu.

canım inşallah kısa zamanda sende kavuşursun bebeğine... bakalım yarın bende bir görüşeyim tekrar clinartta mı deneyeceksin?
bu arada izmir lisin galiba izmir i bende araştırıdım en çok üzerinde durulan irebe idi? eşim izmirli benim ama rize de yaşıyoruz o yüzden trabzonu daha çok düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı..

Kızlar bende 3 gün oldu başlayalı Önümüzdeki hafta içi yumurta toplama olacak hadi hayırlısı inş.:36:

inşallah herşey yolunda gider gelişmelerden haberdar et bizide güzel haberlerini bekliyoruz.. memnunmusun clinarttan deneyimli bir ekibe benziyor ama bakalım.

Merhabaa arkadaşlar, bende ocak ayında Clinartta yaptırdım 2. tüp bebeğimi, ve şu an 5 aylık hamleyim, kızım olcak inşallah, ben çok memnun kaldım, tavsiye ediyorum herkese, ilk denememiz ankara Gürgan CLİNİKte yaptırmıltık
hiç memnun kalmamıştık, ama doktor şafak 'ı herkes öneriyor, başarı oranı çok yüksek, ben kesinlikle öneriyorum

Merhabaa arkadaşlar, bende ocak ayında Clinartta yaptırdım 2. tüp bebeğimi, ve şu an 5 aylık hamleyim, kızım olcak inşallah, ben çok memnun kaldım, tavsiye ediyorum herkese, ilk denememiz ankara Gürgan CLİNİKte yaptırmıltık
hiç memnun kalmamıştık, ama doktor şafak 'ı herkes öneriyor, başarı oranı çok yüksek, ben kesinlikle öneriyorum

hayrılısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende yeni başladım clinarta ilk iğnemi oldum dün. teşekkürler paylaşımın için.

kusura Bakmayın Giremedim 2 gündür. İnşallah P.Tesi Ymurta Toplanacak Nasipse C.Tesi de Transfer.
Benim Sıkıntım Tüpümün bir yok biri de yapışık.:emir_bebek:

kusura Bakmayın Giremedim 2 gündür. İnşallah P.Tesi Ymurta Toplanacak Nasipse C.Tesi de Transfer.

cemile toplandımı yumurtalar nasıl geçti umarım herşey yolunda gitmiştir? inşallah iyi haberlerini alırız.

Back
X