- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
herkese merhaba,
son 10 gündür beni acayip geren bir durum söz konusu
burada fikir almak istedim
eski kiracı oldugum evden çıkalı 2 hafta oldu
elk aboneliği benim üzerime idi.
10 agt da online olrak clk uludag sitesınden dilekce verdım abonelık ıptalı için
sonrasında da takibini yapmak adına hergun aradım .
aldıgım cevapları size aynen yazıyorum
11 ağt: abonelik iptali için basvuru yapmamıssınız, yenıden dılekce olusturmanız gerekli( yenıden dilekçe olusturdum)
12 ağt : bu verdiğinia elk abone numarası ile kimlik bilgileriniz örtüşmiyor , kimliğinizi mail atın :)
( kimlik mail yolladım , yeniden bir talep açıldı)
13 ağt : sizin adınıza oluşturulmuş bir kayıt yok ki, yeniden kayıt açalım ( yeniden kayıt açıldı)
14 ağt : aboneliğiniz bugün sonlandırılacak
15 ağt : borcunuz oldugu için aboneliğiniz sonlandırılamıyor
16 ağt: size ait bir kayıt yok , yeniden kayıt açalım :)))) ( yeniden kayıt açıldı)
17 ağt : bu numaradan işlem yapamıyoruz , clk uludagın yerine ait noyu aramaız gereklıdır
( numara 50 kere arandı açan yok)
18 ağt : clk uludağ yerine işyerımden izin alıp gittim , yüzyüze görüştüm , aboneliğimin hala sonlanmadıgını belirttiler,
aboneliği sonlandıracak olan beyi arayıp adımı adresımı abone nomu verdiler . 18 ağt da , yani dün aboneliğin sonlandırılacağı bilgisi verildi
yasal olarak 3 gunde sonlandırılmalı imiş ama kendilerinin de bilmediği sistemsel bir sıkıntı yüzünden sonlandırma olmamış..
dün yüzyüze görüştüğüm bayanlardan biri, bu işin onun sorumlulugunda oldugunu söledi baba, tel ve mail adresini verdi.
bugun kendısını arıyorum , teli açılmıyor, mail hesabı da mail attıgımda hata veriyor.
bu sabah bu işlemlerden snr yıne cagrı merkezını aradım ve bana denildi ki
eeee sizin aboneliğiniz 5 gün önce zaten sonlandırılmış
cinnet gecırıyorum resmen suanda
bu işletmeyi tüketıcı haklarına şikayet etmeyı düşünuyorum
sizce nasıl bır yol izleyeyım
tüm telfon grsmelerını incelerler mi ve ben sonucunda kazanır mıyım
şuanda mahkemeye vermeyı bile düşündüm , ama avukat bakımından maddı olarak uygun değilim
her aradıgımda, her cagrı merkezı elemanı farklı bırsey soyledı
ben hakkımı nasıl aramalıyım sizce?
son 10 gündür beni acayip geren bir durum söz konusu
burada fikir almak istedim
eski kiracı oldugum evden çıkalı 2 hafta oldu
elk aboneliği benim üzerime idi.
10 agt da online olrak clk uludag sitesınden dilekce verdım abonelık ıptalı için
sonrasında da takibini yapmak adına hergun aradım .
aldıgım cevapları size aynen yazıyorum
11 ağt: abonelik iptali için basvuru yapmamıssınız, yenıden dılekce olusturmanız gerekli( yenıden dilekçe olusturdum)
12 ağt : bu verdiğinia elk abone numarası ile kimlik bilgileriniz örtüşmiyor , kimliğinizi mail atın :)
( kimlik mail yolladım , yeniden bir talep açıldı)
13 ağt : sizin adınıza oluşturulmuş bir kayıt yok ki, yeniden kayıt açalım ( yeniden kayıt açıldı)
14 ağt : aboneliğiniz bugün sonlandırılacak
15 ağt : borcunuz oldugu için aboneliğiniz sonlandırılamıyor
16 ağt: size ait bir kayıt yok , yeniden kayıt açalım :)))) ( yeniden kayıt açıldı)
17 ağt : bu numaradan işlem yapamıyoruz , clk uludagın yerine ait noyu aramaız gereklıdır
( numara 50 kere arandı açan yok)
18 ağt : clk uludağ yerine işyerımden izin alıp gittim , yüzyüze görüştüm , aboneliğimin hala sonlanmadıgını belirttiler,
aboneliği sonlandıracak olan beyi arayıp adımı adresımı abone nomu verdiler . 18 ağt da , yani dün aboneliğin sonlandırılacağı bilgisi verildi
yasal olarak 3 gunde sonlandırılmalı imiş ama kendilerinin de bilmediği sistemsel bir sıkıntı yüzünden sonlandırma olmamış..
dün yüzyüze görüştüğüm bayanlardan biri, bu işin onun sorumlulugunda oldugunu söledi baba, tel ve mail adresini verdi.
bugun kendısını arıyorum , teli açılmıyor, mail hesabı da mail attıgımda hata veriyor.
bu sabah bu işlemlerden snr yıne cagrı merkezını aradım ve bana denildi ki
eeee sizin aboneliğiniz 5 gün önce zaten sonlandırılmış
cinnet gecırıyorum resmen suanda
bu işletmeyi tüketıcı haklarına şikayet etmeyı düşünuyorum
sizce nasıl bır yol izleyeyım
tüm telfon grsmelerını incelerler mi ve ben sonucunda kazanır mıyım
şuanda mahkemeye vermeyı bile düşündüm , ama avukat bakımından maddı olarak uygun değilim
her aradıgımda, her cagrı merkezı elemanı farklı bırsey soyledı
ben hakkımı nasıl aramalıyım sizce?