Cmv Igg Ve Cmv Igm bilgisi olan

Mavi Ojeli

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
311
320
23
37
Arkadaşlar,
Dün yaptırdığım teste CMV IGG Negatif , CMV IGM Pozitif çıktı.
Bunun hakkında bilgisi olan var mı?

Benim anti cmv igm negatif çıktı 2 kere yapıldı hatta doktorum bişey demedi hatta kağıtta yanına tik yapmış şimdi baktım :KK43:
Ozaman sen daha once bu virusu daha once vucuduna alip bagisiklik kazanmamissin demekki canim. Hamilelikte dikkatli olman lazim. Ben de benim testler yapildgnda ogrendim bunlari. Nelere dikkat etmen gerektigini doktorun soyler. Mesela rubella negatif ciksaydi daha once kizamikcik gecirmemissin hamilelikte tehlikeli oldgu icin sana bulasmamasi icin cok dikkat etmen gerekiyordu. Bunun gibi yani.

Ozaman sen daha once bu virusu daha once vucuduna alip bagisiklik kazanmamissin demekki canim. Hamilelikte dikkatli olman lazim. Ben de benim testler yapildgnda ogrendim bunlari. Nelere dikkat etmen gerektigini doktorun soyler. Mesela rubella negatif ciksaydi daha once kizamikcik gecirmemissin hamilelikte tehlikeli oldgu icin sana bulasmamasi icin cok dikkat etmen gerekiyordu. Bunun gibi yani.
Anladım canım sağol açıklaman için daha tedbirli olurum doktoruma bir sorayım bakalım nelere dikkat etmem gerek...kızamıkçık pozitifti evet geçirmişim daha önce mesela...

Merhaba arkadaşlar 1 haftadır uğraşıp duruyorum bu virüs için.
Şimdi IGG negatif IGM pozitif ise bu daha önce geçirmediğini gösterip hamilelikte ortaya çıktığını anlatıyormuş.
Ancak Yapılan ikinci teste CMV IGG Akvtivte yüksek çıkıp, IGG de pozitifliği kazandıysa hamilelikte gebelik etkilemiyormuş ve vucut bağışıklık kazandığı için sıkıntı olmuyormuş.

Şükür benim durumum bu şimdi (=

O yüzden çok mutluyum (=

Arkadaşlar,
Merhaba.
Arkadaşlar,
Merhaba sizin sonuç ne oldu acaba. benim de cmv igg ve igm pozitif çıktı tahlil verdim sonucu bekliyorum tabi sıkıntıdayım.

Cmv igm pozitif çıkan arkadaşlar sonuçlarınızı yazar mısınız. Aynı durum bende de var.

Meraba arkadaşlarlar
Ya adet olurken hamile kalan varmı yada hamilelik belirtileriniz nelerdi ? Ben şüpeleniyorum 1 yaşında bebeğim var ve test yaptırmaya cok korkuyorum çünki biz eşimle daha bebiş düşünmüyoduk çoçuğumuz daha küçük diye ezmiriyo olduğum içinde ama hamile olduğumdan şüpeleniyorum
Bi. Bilginiz var mı acaba bu konuda ?

Merhaba sizin sonucunuz ne oldu acaba benimde şu anda pozitif ama korkuyorum biraz

Merhaba arkadaşlar 1 haftadır uğraşıp duruyorum bu virüs için.
Şimdi IGG negatif IGM pozitif ise bu daha önce geçirmediğini gösterip hamilelikte ortaya çıktığını anlatıyormuş.
Ancak Yapılan ikinci teste CMV IGG Akvtivte yüksek çıkıp, IGG de pozitifliği kazandıysa hamilelikte gebelik etkilemiyormuş ve vucut bağışıklık kazandığı için sıkıntı olmuyormuş.

Şükür benim durumum bu şimdi (=

O yüzden çok mutluyum (=
Benimde igm pozitif 4.30 du igg ise negatif di bir ay arayla bakıldı cmv igm bu kez 1.08 çıktı ve igg hala negatif, yani bir ay olmuş ama negatif de hiç hareketlenme yok. İgg de negatif olunca sanırım avidite testi yapılmıyor. Sizin igm kaçdı ozamanlar?

Back
X