- 8 Ağustos 2016
- 311
- 320
- 23
- 37
- Konu Sahibi Mavi Ojeli
-
Benim anti cmv igm negatif çıktı 2 kere yapıldı hatta doktorum bişey demedi hatta kağıtta yanına tik yapmış şimdi baktımUçuk ve su cicegi virusu grubundan bir virus canim. Normalde zten igm pozitif cikmasi istenen birsey. Sıkıntı yok yani
Ozaman sen daha once bu virusu daha once vucuduna alip bagisiklik kazanmamissin demekki canim. Hamilelikte dikkatli olman lazim. Ben de benim testler yapildgnda ogrendim bunlari. Nelere dikkat etmen gerektigini doktorun soyler. Mesela rubella negatif ciksaydi daha once kizamikcik gecirmemissin hamilelikte tehlikeli oldgu icin sana bulasmamasi icin cok dikkat etmen gerekiyordu. Bunun gibi yani.Benim anti cmv igm negatif çıktı 2 kere yapıldı hatta doktorum bişey demedi hatta kağıtta yanına tik yapmış şimdi baktım
Anladım canım sağol açıklaman için daha tedbirli olurum doktoruma bir sorayım bakalım nelere dikkat etmem gerek...kızamıkçık pozitifti evet geçirmişim daha önce mesela...Ozaman sen daha once bu virusu daha once vucuduna alip bagisiklik kazanmamissin demekki canim. Hamilelikte dikkatli olman lazim. Ben de benim testler yapildgnda ogrendim bunlari. Nelere dikkat etmen gerektigini doktorun soyler. Mesela rubella negatif ciksaydi daha once kizamikcik gecirmemissin hamilelikte tehlikeli oldgu icin sana bulasmamasi icin cok dikkat etmen gerekiyordu. Bunun gibi yani.
Merhaba.Arkadaşlar,
Dün yaptırdığım teste CMV IGG Negatif , CMV IGM Pozitif çıktı.
Bunun hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba sizin sonuç ne oldu acaba. benim de cmv igg ve igm pozitif çıktı tahlil verdim sonucu bekliyorum tabi sıkıntıdayım.Arkadaşlar,
Dün yaptırdığım teste CMV IGG Negatif , CMV IGM Pozitif çıktı.
Bunun hakkında bilgisi olan var mı?
Benimde temiz cikti onceden gecirdigim bi enfeksiyonmus korkma genelde temiz cikiyomus :)Merhaba.
Merhaba sizin sonuç ne oldu acaba. benim de cmv igg ve igm pozitif çıktı tahlil verdim sonucu bekliyorum tabi sıkıntıdayım.
Maşallah çok sevindim adınıza İnşallah benimkide öyledir. Allah büyük.Benimde temiz cikti onceden gecirdigim bi enfeksiyonmus korkma genelde temiz cikiyomus :)
Benimde igm pozitif 4.30 du igg ise negatif di bir ay arayla bakıldı cmv igm bu kez 1.08 çıktı ve igg hala negatif, yani bir ay olmuş ama negatif de hiç hareketlenme yok. İgg de negatif olunca sanırım avidite testi yapılmıyor. Sizin igm kaçdı ozamanlar?Merhaba arkadaşlar 1 haftadır uğraşıp duruyorum bu virüs için.
Şimdi IGG negatif IGM pozitif ise bu daha önce geçirmediğini gösterip hamilelikte ortaya çıktığını anlatıyormuş.
Ancak Yapılan ikinci teste CMV IGG Akvtivte yüksek çıkıp, IGG de pozitifliği kazandıysa hamilelikte gebelik etkilemiyormuş ve vucut bağışıklık kazandığı için sıkıntı olmuyormuş.
Şükür benim durumum bu şimdi (=
O yüzden çok mutluyum (=
Durumunuz ne olduBenimde igm yuksek cikti enfeksiyon hastaliklarina sevk edildim ne olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?