- 7 Ekim 2018
- 62
- 52
- 88
12+5 bugün senin kaç olduÇokkk sevindim miniğin kaç haftalık şuann![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12+5 bugün senin kaç olduÇokkk sevindim miniğin kaç haftalık şuann![]()
Yaaa saol açıkladığın için bende detaylı ultrosana gidicek nasipseburadaki adıyla fetal dnaa dan z ye her şey çıkıyor bu testte
![]()
aayyy hadi hayırlara vesile olur inşallahYaaa saol açıkladığın için bende detaylı ultrosana gidicek nasipse, fetal DNAyı kaç haftalıkken yaptırdın ki?
İnşalahhaayyy hadi hayırlara vesile olur inşallahben pazartesi yaptırdım 12+0 oluyordu o gün yani 9. haftadan itibaren yapıyorlar ama en son kaç haftalıkken yapıyorlar onu bilmiyorum
![]()
tabikiii çıksın hemenİnşalahhBakalım sonuç ne çıkacak banada haber ver merak ederimmm
![]()
Çıktı mıı sonuçlarınn?buradaki adıyla fetal dnaa dan z ye her şey çıkıyor bu testte
![]()
eveet ev taşıyordum giriş yapamadım hiçÇıktı mıı sonuçlarınn?
Yaa hadi hayırlı olsun bende salı günü detaylı ultrosana gidicek bizim doktorumuzda cinsiyetini erkek demişti sağlıkla gelsineveet ev taşıyordum giriş yapamadım hiççarşamba geldi sonuçlarım temiz çıktı cinsiyeti de erkekmiş
![]()
inşallah sağlıkla gelirler hepsiYaa hadi hayırlı olsun bende salı günü detaylı ultrosana gidicek bizim doktorumuzda cinsiyetini erkek demişti sağlıkla gelsin![]()
Neden öyle yapıyor ki erkek kız ne farkeder yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun ne söylüyor sana?inşallah sağlıkla gelirler hepsigerçi benim eşim erkeği kabullenemedi iki gündür kendine gelemedi beni de psikolojik olarak çok yıprattı
![]()
ben zamanını ayarlayacakmıştım becerememişimNeden öyle yapıyor ki erkek kız ne farkeder yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun ne söylüyor sana?
ben zamanını ayarlayacakmıştım becerememişimcinsiyeti ben mi belirliyorum dedim en son
Hay Allahım oda bir alemmiş sağlıklı olsun demiyorda önemsedigi şeye bakben zamanını ayarlayacakmıştım becerememişimcinsiyeti ben mi belirliyorum dedim en son
![]()
Keşke cinsiyeti erkeğin genleri belirlediğini bilse çünkü onun genleri belirliyor biz kadınlar bu konuya el atamiyoruzben zamanını ayarlayacakmıştım becerememişimcinsiyeti ben mi belirliyorum dedim en son
![]()
Kızlar yeni gördüm benimde avidite 87 çıktı çok şükür hersey iyi durumda 14 haftalık olduk bizdeTamamdırrr![]()