Çocuk Hastalıkları Cmv virüsü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

jasperjade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
127
34
48
Arkadaşlar bebeğinde cmv virüsü olan var mı lütfen bilgi verin

Son düzenleme:
Merhaba benin bebegimde bu virüs pozitif çıktı acaba bununla ilgili bi sıkıntı yaşadınız mı korkuyorum bayağ tam bi bilgim olmadığı için sonucları 5 gün sonra göstereceğim??

Instagramda bi bayan var takip ettigim diiideeem adi onunda bebegi cmv virusuyle dogmus.ona ulasabilirseniz bi sorun isterseniz.o bebekte baya bi sıkıntı var ama sürekli nöbet falan geciriyo.sizin bebeKte herhangi bi sıkıntı varmi
Merhaba benin bebegimde bu virüs pozitif çıktı acaba bununla ilgili bi sıkıntı yaşadınız mı korkuyorum bayağ tam bi bilgim olmadığı için sonucları 5 gün sonra göstereceğim??

Hayır hiç öyle şeyler yaşamadım başta hiç bi sıkıntısı yoktu topuk kanı filan da almışlardı herşey iyiydi ben baş çevresi küçüklüğü için gittim yine kan aldılar pozitif gördüm sonuçlarda ama hiç nöbet kasılma vs bişey yaşamadım 5.aya girecek

Kişiye baktım ancak bulamadım bi kaç kişi cikiyo ama başka bi isim yaziyo mu profilinde

O bebiste baska sorunlarda var zaten.dr nuz gereken bilgiyi verir.bi sorun yoksa bosuna caninizi sikmayin.

O bebiste baska sorunlarda var zaten.dr nuz gereken bilgiyi verir.bi sorun yoksa bosuna caninizi sikmayin.
Evet bi sorun yaşamadım bu zamana kadar bu sonucu görünce çok şaşırdım netten araştırdım değişik şeyler yazıyo yani tam ne oldugunuda anlayamiyorum ancak bebekte gorulduguyle ılgili bişey çıkmıyo inşallah bi sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…