- Emoji Skoru
- 12.559
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Evet kapkara görünce tv'de sinyal yok sandim ama maaleseftamamen silindi herhal yerine bişey gelmedi sanırım, internet sitelerini bile silmişler be
Evet kapkara görünce tv'de sinyal yok sandim ama maalesef
Biz digiturk tarzi bir uydu kullanmadigimiz icin zaten bu tarz kanallarin sayisi belliydi. Simdi bir tlc kaldi. Ben de haftasonu sabahlari nickelodeon kuşagini izlerdimben son zamanlarda izlemiyordum da, eskiden çok izlerdim, rachael ray, ellen, merlin, big bang teory falan...
Biz digiturk tarzi bir uydu kullanmadigimiz icin zaten bu tarz kanallarin sayisi belliydi. Simdi bir tlc kaldi. Ben de haftasonu sabahlari nickelodeon kuşagini izlerdimve yabanci diziler
Aynen ya, sunger bob icin erkenden uyandigimi bilirim. Eskiden de rugrats vardibizim bu kanal grubuyla ilgili en sıkı takip ettiğimiz eskiden cnbc e de haftasonu sabahları çıkan sünger bobkoca koca insanlar oturup sünger bob bekliyorduk
Oğlum tvyle uğraşmıyor.İndirmiş kaç sezon bölümünü the flash ve Arrow un, göz ucuyla ne dediklerini anlamasamda ilgimi çekiyor ,burayı bırakabilirsem arada izliyorumaaa çok üzüldüm gitti bizim The flash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?