• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

co cültür anestezili mi anestezisiz mi???

sakaduda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
69
1
86
İstanbul
merhaba kızlar , 3.tüp bebek denememi co cültürle yaptırıcaz.Daha önce yaptıranlardan bu konudaki tecrübelerini anlatmalarını bekliyorum.Anestezi konusunda çok kararsızım .acil cevap lütfen !!! şimdiden teşekkürler

canım yaptıran arkadaşlar var bende bu konuda bilgi edinmek istiyorum badem diye bir arkadaşta yaptırmıştı şuan adı ADA EGE galiba.ikizlerine hamile kalmıştı ama erken doğumla kaybetmişti.bende bu konuda açmıştım fazla yaptıran yok galiba.bende ekimde 3. denememi 2 dondurulmuşumla co-culterle yapıcam. herhalde benden önce yaptıracan banada umut olursun.inşallah bu sefer tutarda banada bu konu hakkında bilgi verirsin.başarılar.RABBıM YÜZÜNÜ VE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN

sakaduda hayırlı olsun tedavin canım.benim ilk tedavimde co culture yaptıklarını söylediler.bildiğim kadarıyla 21.gün rahimden parça gibi bişey alınıyo ve embriyolarla aynı ortamda tutuluyo gelişmelerini destekleyimoş.anesteziye gerek olduğunu sanmam canım.hani smear alıyolar ya onun gibi bişey yani.

canım ben co-coltur ü genel anesteziyle yaptırdım.. uyandığımda hiçbir acım yoktu..ama tabiyki yumurtalara bayagı faydası oluyor..benim 1tane genelde yumurtam çıkarken bu sefer 4 tane oldu..ama maaesef sonu negatif oldu tutunmadılar bana canım..bu seferde yine aynı yerde co-coltur devam...sakaduda canım sen nerde başlıyorsun tedavine..

ARKASALARIM ONCELIKLE HERKESE HAYIRLI CUMALAR DILIYORUM R
ABBIM HERKESIN GONLUNE GORE versin insellah ben co-kulturu iki kez denedim faydasinida goremedim tabiki faydasi oluyor umuduyla yaptirdik her sey nasip adetin 21. gunu rahimden alinan parcayi labaratuvar kosulunda cogaltiyorlar.Bana aneztesi uygulandi.Bende 7. migroyu denicem ALLAL NASIP EDERSE MEMORIALDE RABBIM HERKESIN DUASINI KABUL UMDUGUNA NAIL EYLESIN INSEALLAHHHH AMIN:nazar:

arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Tedavime bu sefer memorialda başlıyorum.ıki merkezle daha görüştüm.Onlar bu işlemin şansı artırdığına inanmadıklarını söylediler.Ama biz % 1 bile şansım artıcaksa denemek istedik.ıNşallah herşey yolunda gider bu sefer.Adetimin 21.günü haftaya perşembe ...Tabiki bu tecrübeyi sizlerle paylaşıcam.Hepimizin şansı bol olsun...........

canım inşallah senin için hayırlısı olur..co-coltur olarak ilk memorilde denemiştik..şimdi 3-4 ay sonra tekrar yaptıracagız..yaptırmadan 1 ay evvel akupuntur yaptıracam..kızlar aku nun yumurta kalitesini artırdığı söyleniyor..bakalım hayırlısı ..bende memoril diyorumm..aslında negatif aldığım halde bilemiyorum memorilden çok memnunum..sakaduda canım inaşşallah hakkında hayırlısı olur.. canım bu arada doktorun kim..

Back
X