• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cochoss ile Zayıflama Günlüğü

yemeği az ve çok erken yedim akşam ve acıktım :( 1 kase limonlu çorba içtim :)1 adet ceviz ve 1 adet fındık da yedim :) sefam olsun

kızlar merhaba :)

sabah kalkar kalkmaz:

500 gr. su içtim

kahvaltı:
zeytingayında pişmiş peynirli omlet ve 1 dilim ekmek

şimdi leslie 3 milein 3. gününü yapacağım :) bye byeee

Daha tam bir kilo farkı gözetmesem de Leslie ile yaptığım sporun vücuduma iyi geldiğini hissediyorum :) En azında sağlık için iyi :)

akşam:
1/2 tabak domatesli makarna
bol salata
2 dilim karpuz

ara:
1/2 spangle
2 yemek kaşığı dondurma :)

bol bol su içtim her günkü gibi ve 1 adet soda... Yatmadan da sirkeli su içeceğim :)

Kızlar bu hafta harika geçmedi ama en azından almadım üstüne de 500 gr. vermişim :) 70'e 2.700 65'e 7.700 kaldıııı :D Sevindim hem de çok :)

demin maranki'yi dinliyordum ve soğan suyunu içmeye başladım bugün. Umuyorum her şey güzel olacak en azından ödemi atıyormuşsun. 3 haftada 3-4 kilo verirsiniz diyor. Bakalım :) Bu arada her gece de 1 diş sarımssak yutacağım bütün olarak... bilmiyorum artık ne olacak bu halim :D

sabah kalkar kalkmaz:

2 bardak su

kahvaltı:

peynirli omlet
1/2 gevrek

ara:
1 bardak soğan suyu
1 avuç ceviz- fındık

öğle:

1 adet içi alınmış peynir domatesli kumru

akşam:

mercimek çorbası( daha yenmedi)

sabah kalkar kalkmaz:

2 bardak su

kahvaltı:

peynirli omlet
1/2 gevrek

ara:
1 bardak soğan suyu
1 avuç ceviz- fındık

öğle:

1 adet içi alınmış peynir domatesli kumru

akşam:

mercimek çorbası( daha yenmedi)

Canım sen bilirsin ama bir avuç kuruyemiş çok değil mi? Diyet listelerinde normalde 3 ya da 4adet yazar. Bir de yumurtayı omlet yapmak yerine haşlasan kalorisi çok farkeder.diyet listelerinde genellikle yumurta haşlama olarak verilir,omlet çok nadirdir.

Canım sen bilirsin ama bir avuç kuruyemiş çok değil mi? Diyet listelerinde normalde 3 ya da 4adet yazar. Bir de yumurtayı omlet yapmak yerine haşlasan kalorisi çok farkeder.diyet listelerinde genellikle yumurta haşlama olarak verilir,omlet çok nadirdir.

Canım benim yani ortalama olarak söyledim :) 2 bütün ceviz ve 5 adet fındık :) haklısınnn aslında ama dr. öz programında önerdi... O şekilde yapıyrum :) bu hafta bir de haşlama deneyeyim :) Çok teşekkür ediyorum :=

Bu lesli nasıl canım ya,keyifli mi,ben çabuk sıkılan biriyim ama spor da yapmam lazım.
Gerçi benim sorunum sezaryen göbegi

Tatlım Leslie süper :) Yani kadın zaten çok pozitif ve çok konuşuyor... eğlenceli zevkli sana link ekleyeceğim bir bak istersen :) ben 3 mile yapıyorum çok mutluyum :) Bana çok iyi geliyor... Sıkılaştırıyor vücuda biçim katıyor :8:

Leslie Sansone Walk Away the Pounds Express Advanced Walk 3 Mile - Video Dailymotion

:27:

Ben eskiden 5 mil yapardım ama bir süreden sonra sıkmaya başladı hep aynı konuşmalar :1: Güzel etkisi oluyor belki yine başlarım :16:

Kızlar spora 2 gündür de tam gaz devam ediyorum :) yarınson gününm toplamda 1 haftada 34 km yol yürümüşüm :) 2 gündür de Leslieyi yaptıktan sonra 50 şer mekik çekiyorum... aslında diyete çok ağırlık vermedim... akşam bugün döner yedim mesela ama sadece etlerini... her gün 2 adet sodamı içiyorum, bol suyumu içiyorum, elma sirkeli suyumu içiyorum falan falan :) İnceldim mi? Kesinlikle evet :):1::10::8::52::56:

Yarından itibaren Leslie'yi hafta 4e düşüreceğim ve istediğim kiloya inene kadar böyle olacak :) 3 mile 51 dakika olanı ile devam edeceğim :) Umuyorum işe yarar en önemlisi de ben sıkılmam :) :10::14::36:

Merhaba :) kilo olarak çok fark görmesem de 25 cm. incelmişim 25 günde :) Kilo olarak da toplamda 5 kiloya yakın verdim :) 76 yı ben baz aldım; çünkü başlamadan 1 hafta önce 78e vurmuştum :))) Mutluyum; daha rahatım... aynaya daha özgüven ile bakıyorum. her şeyden önce sıkmıyorum kendimi... Ocak ayına kadar yani 2013e kadar yol verdim... sporu sağlık için yapıyorum. dondurmamı da yiyorum canım çok istediğinde börek de yiyorum :) aama sporu asla bırakmayacağım. hep şunu diyorum bu kilolar 6 senedir var ve 6 günde gitmeyecek ne kadar ağır verirsem o kadar kalıcı vereceğim :) Umarım bir gn başarı hikayelerinde beni de göreceksiniz :):52:

Back
X