Bisküvi - Kurabiye Tarifi Cocostar(yilbasi) kurabiye (resimli)

Princess of Rain

♥ ♥ My Little Princess♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
3.749
3
156
İngiltere
dun kahvaltiya davetliydim arkadaslara bu ara okullar tatildi burada oyuzden cocuklu arkadaslarimla bir bulusma yaptik.kahvaltiya giderkende elim bos gitmesin dedim nedendir bilmem ama hic bir yere giderken elim asla bos gitmez sevdiklerimle paylasmayi seviyorum.ayrica bu kurabiye yilbasi icinde cok uygun ve yilbasi havasina yakisiyor cok SIK ve lezzetli simdiden afiyet olsun.

hamur malzemesi:
1 kahve fincanı kakao
2 yumurta (birinin akı iç malzemesine)
250 gram margarin
2 kahve fincanı pudra şekeri
1′er paket kabartma tozu ve vanilya
aldığı kadar un

ici icin:
2 su bardağı hindistan cevizi
2 çay bardağı purda şekeri
1 yumurtanın akı (hamur malzemesinden alınacak)

üzeri için;
benmari usulü ertilmiş bitter çikolata ve bir-iki çay kaşığı süt ve ceviz parcalari

Un hariç hamurun bütün malzemeleri karıştırılır ve sonrasında un yavaş yavaş ilave edilerek bir hamur elde edilir. Ayrı bir yerde iç harcın malzemeleri karıştırılır. Hamurdan ceviz büyüklüğünde koparılan parçalar avuç içinde inceltilip ortasına iç harçtan konur ve kapatılıp yuvarlanır. Kurabiyeler yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilip 180 derecelik fırında üzerleri hafif çatlayana kadar pişirilir. Piştikten sonra soğuyan kurabiyelerin üzeri eritilmiş çikolata ve ceviz parcalariyla ile süslenir.afiyet olsun.

Son düzenleme:

buda kahvaltiya giderken paketleyip goturdugum cocostarlarim

umarim dener ve cok begenirsiniz bence harika ve cok guzel bir kurabiyecokacimcoookafiyet olsuna.s.

yavlummm yine dokturmusun......o paketten bir tanede ben istiyorum....

saol canim begendine sevindim ne demek hayatim ver adresi kargoyla yollarim ben sana sabaha kapinda olur bidenemkaydirigubbakcemile3bak aralikta hollandaya gelcem oyle daha yakin oluruz belki kendi elimle getiririm:1hug:a.s.

saol canim begendine sevindim ne demek hayatim ver adresi kargoyla yollarim ben sana sabaha kapinda olur bidenemkaydirigubbakcemile3bak aralikta hollandaya gelcem oyle daha yakin oluruz belki kendi elimle getiririm:1hug:a.s.
beklerim canim gelbuyur bende sana pasta borek yaparim yaparim yeriz birlikte...Şeniz
nasıl ağzımm sulandıı

aynennnnnnnn:bbo:

canim hamurundaki 1 kahve fincani kakao ve pudra sekerinin fincani hangi boy olacak kucuk kahve fincanimi neskafe fincanimi???

Harika görünüyor canim emeğine ellerine sağlik ama buda biraz işkence gini olmadi mi ya
bak ama elleme,yeme
tarzinda canim çekti YAAAAAA !

canim hamurundaki 1 kahve fincani kakao ve pudra sekerinin fincani hangi boy olacak kucuk kahve fincanimi neskafe fincanimi???

canim ya neskafe fincani ama cup degil:1no2: normal neskafe fincani yapcanmi kiz yap bacim yap hollandaya geldigimde belki gezebilirsem gelirim kiz otarafa dogru hehehihoyyythadi kolay gelsingamyoncuiremsu

canim ya neskafe fincani ama cup degil:1no2: normal neskafe fincani yapcanmi kiz yap bacim yap hollandaya geldigimde belki gezebilirsem gelirim kiz otarafa dogru hehehihoyyythadi kolay gelsingamyoncuiremsu

canim yaoicamda ben halen anlamis degilim nasil neskafe fincani ama cup degil heee anladim su normal fincanlardan yani bardak gibi olandan degil..eee peki cok olmuyormu onunla kakao koyarsam burdaki kakaolar cok aci...kapkara olur

canim yaoicamda ben halen anlamis degilim nasil neskafe fincani ama cup degil heee anladim su normal fincanlardan yani bardak gibi olandan degil..eee peki cok olmuyormu onunla kakao koyarsam burdaki kakaolar cok aci...kapkara olur

bak canim ozaman soyle yap 1cay bardagi kakaoyla yap hamurunu ha birde ici icin hindistan cevizini 2 kahve fincani deilde 1,5 caybardagi yap okkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…