H hazinem Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2008 374 31 123 5 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi hazinem #1 2 yaşındaki oğlumu çişe alıştırmak istiyorum nasıl yapabilirim.tavsiyelerinizi bekiiyorum.
HeartLess Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2007 12.733 40 208 53 Diğer 5 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi hazinem #2 konunuzu içerik nedeniyle; Tuvalet Alışkanlığı ve Eğitimi - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU bölümüne taşıyorum..lütfen o bölümden devam edelim... sevgiler...
konunuzu içerik nedeniyle; Tuvalet Alışkanlığı ve Eğitimi - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU bölümüne taşıyorum..lütfen o bölümden devam edelim... sevgiler...
gul-çxixnar Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2008 84 0 86 41 İstanbul 7 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi hazinem #3 merhaba benim çocuğumda 2.5 yaşında kabızlık problemi çekiyodu zorlamadık o yüzden biraz geçkaldık galiba tuvalet eğitimi için . Şimdi başlamayı düşünüyorum. kakasını söylüyor. çişe alıştırmak istiyorum bende tavsiyelerinizi bekliyorum...
merhaba benim çocuğumda 2.5 yaşında kabızlık problemi çekiyodu zorlamadık o yüzden biraz geçkaldık galiba tuvalet eğitimi için . Şimdi başlamayı düşünüyorum. kakasını söylüyor. çişe alıştırmak istiyorum bende tavsiyelerinizi bekliyorum...