çocuğu ayağımızda hoplatma oyunu

berhunde

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
110
4
641
Antalya
ben çocuk gelişimi öğr.okulda çocuk gelişiminde çocuk oyunlarınn etkisi ve yararları.konulu araştırma projesi var.proje sonunda okulda kaynak olarak kullanılacak.anket sorusu var sorabilirmiyim?soru:çocuk oyunlarından çocukların çok sevdiği oyun olan çocuğu ayagımızda hoplatma oyununu tam olarak nasıl oynatıyorsun.oyuna nasıl başlıyorsun nasıl bitiriyorsun.yani o oyun anını sanki şu anda oynatyormuş gibi anlatırmısın.uzun olarak anlatırmısın?

çocuk gelişiminde çocuk oyunlarının etkisi ve yararları konusunda çocuklarla iletişimin en iyi olduğu oyunu bu.

ben çocuk gelişimi öğr.okulda çocuk gelişiminde çocuk oyunlarınn etkisi ve yararları.konulu araştırma projesi var.proje sonunda okulda kaynak olarak kullanılacak.anket sorusu var sorabilirmiyim?soru:çocuk oyunlarından çocukların çok sevdiği oyun olan çocuğu ayagımızda hoplatma oyununu tam olarak nasıl oynatıyorsun.oyuna nasıl başlıyorsun nasıl bitiriyorsun.yani o oyun anını sanki şu anda oynatyormuş gibi anlatırmısın.uzun olarak anlatırmısın?

ben cevaplayabilirim, hala işine yarar mı bilmiyorum ama :)
kızım 15 aylık küçükken yapmıyordum ve yapılmasına da kesinlikle engel oluyordum ama şimdi kendim de yapıyorum. dediğin gibi gerçekten de çok hoşlarına gidiyor :)
bi akrabımız var o çok yaptırır kızıma, hadi gel hop hop yapalım der alır kızımı. çekyata otururlar kızımı ayaklarına oturtur yukarı aşağı kaldırırr. bizimki de sırtını falan dayar, hiç bir yerde rahat durmayan çocuk keyif yapar resmen :)
sonra akrabamız yorulur ve oyun biter ama kızım döner dolaşır gene onun yanına gider, hadi tekrar yapalım der gibi :)

umarım anlatabilmişimdir..

sevgili arkadaşlar bu güzel konuya çocuklarımızın çok sevdiği bu oyuna güzel yorumlarınızı ve bu oyunla ilgili çocuklarınızla anılarınızı paylaşırsanız çok sevinirim...

Sevgili arkadaşlar anasınıfı öğretmeniyim.bu oyun ile ilgili resimler gerekiyor.yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok mutlu olurum. $10252082_753946674637334_6128320437521450656_n.webp

Back
X