Çocugu kaç yaşına kadar anne yıkamalı

Kasıklarini koltuk altlarini İyi surtemiyor
12 yaş ergenlik yaşı o yaşta erkek çocukları cinselliği vs keşfetmeye başlıyor sperm üretilmeye başlıyor artık genç bir erkek olmuş sizin yıkamanız bence çok yanlış, bence ilkokula başladıgı andan ıtıbaren cocuk kendı yıkanmalı sacını duzgun yıkasın vucudunu guzelce durulasın yeterlı...
benım kızım 2 yasına gırecek ben yıkıyorum ama genital bölgesini kendısı yıkar ben sacını kopuklerım vucudunu sabunlarım dus baslıgını vucuduna tutar durularım o kadar...

12 yaş ergenlik yaşı o yaşta erkek çocukları cinselliği vs keşfetmeye başlıyor sperm üretilmeye başlıyor artık genç bir erkek olmuş sizin yıkamanız bence çok yanlış, bence ilkokula başladıgı andan ıtıbaren cocuk kendı yıkanmalı sacını duzgun yıkasın vucudunu guzelce durulasın yeterlı...
benım kızım 2 yasına gırecek ben yıkıyorum ama genital bölgesini kendısı yıkar ben sacını kopuklerım vucudunu sabunlarım dus baslıgını vucuduna tutar durularım o kadar...

Bunu size utanarak söylüyorum pipisini ve çevresinde ben ykınıyorum geçenlerde lifi verdim hadi kollarını sürt dedim üstten yüzeysel sürüyor malum havalar ısındı artık haftada w3 günde bir yıkanması gerekir vallahi ne yapacağımı şaşırdım anne yüregi

Bunu size utanarak söylüyorum pipisini ve çevresinde ben ykınıyorum geçenlerde lifi verdim hadi kollarını sürt dedim üstten yüzeysel sürüyor malum havalar ısındı artık haftada w3 günde bir yıkanması gerekir vallahi ne yapacağımı şaşırdım anne yüregi
siz suyu ayarlayın kendısı gırsın yıkansın , bu zamana kadar nasıl yıkanacagını ogrenmıs olması gerekır dıye dusunuyorum. Artık ıyı kotu kendısı halletmelı banyosunu..

Yok artık :KK57: çok yanlış yapmışsınız.12 yaşında çocuk sizin boyunuza yetişmiştir,tüylenme başlamıştır.Hele özel bolgelerini surterek yikamak nedir ? Hadi o bilememiş öyle alışmış,siz nasıl devam ettiniz bu yaşa kadar.Bir buyugunuzde mi söylemedi bunun yanlış olduğunu.Bu gelecekteki cinsel hayatını çok olumsuz etkileyebilir.

Bırakın çok hijyenik olmayiversin,su dokunup çıksın.Zamanla öğrenecektir nasıl yikanilacagini.Siz hiç fırsat vermemissiniz ki.

Back
X