Çocuğu kalıtsal hastalığı olup boşanan var mı?

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
İyi akşamlar herkese.
Eski konularımdan neler yaşadığımı anlattım ama kısa bi özet yazayım.Oğlum 3 yaşında makatı kapalı doğdu.Omuriliğinde gerginlik var.Toplam 4 ameliyat oldu.İlerde kaka ve çiş tutamama, omurilikle ve böbreklerle ilgili hastalıklarla mücadele edecek.Öğretmenim.Eş olacak kişiden fiziksel ve psikolojik şiddet görüyorum.Yaz tatilinde kurtulmaya çalışacağım.Merak ettiğim konu çocuğu böyle hastalıkları olan ve boşanmayı başaran anneler tecrübelerinizi anlatır mısınız? Oğlum babasını çok seviyor hem babasızlıkla hem hastalığının verdiği psikolojik travmayla başedebilir mi? Ben kaldırabilir miyim bu kadar yükü? Akıl verin bana ölüyorum mutsuzluktan:KK61:

İyi akşamlar herkese.
Eski konularımdan neler yaşadığımı anlattım ama kısa bi özet yazayım.Oğlum 3 yaşında makatı kapalı doğdu.Omuriliğinde gerginlik var.Toplam 4 ameliyat oldu.İlerde kaka ve çiş tutamama, omurilikle ve böbreklerle ilgili hastalıklarla mücadele edecek.Öğretmenim.Eş olacak kişiden fiziksel ve psikolojik şiddet görüyorum.Yaz tatilinde kurtulmaya çalışacağım.Merak ettiğim konu çocuğu böyle hastalıkları olan ve boşanmayı başaran anneler tecrübelerinizi anlatır mısınız? Oğlum babasını çok seviyor hem babasızlıkla hem hastalığının verdiği psikolojik travmayla başedebilir mi? Ben kaldırabilir miyim bu kadar yükü? Akıl verin bana ölüyorum mutsuzluktan:KK61:
Konu ile ilgili bir fikrim yok ama yazdıklarınızı okuyunca dua etmek istedim .Allah hem sizin hem de bebeğinizin yardımcısı olsun.

3 yaşında çocuk, bAbayı aralıkla görmeye alışır,
Ama şiddete daha çabuk alışır.

Her yönden sağlıklı birey yetiştirmek adına, ayrılma kararınız tek doğru.

Maaş var, işin iyi ve sevimli. Enerjini toplayıp
Hem kendine, hem evladına yetersin.

Başarılar!

3 yaşında çocuk, bAbayı aralıkla görmeye alışır,
Ama şiddete daha çabuk alışır.

Her yönden sağlıklı birey yetiştirmek adına, ayrılma kararınız tek doğru.

Maaş var, işin iyi ve sevimli. Enerjini toplayıp
Hem kendine, hem evladına yetersin.

Başarılar!
Ayrılırsak oğlumu görmeyeceğini söylüyor babası

Boşanabilirsin ve başarabilirsin de.. Oğlunun babasız kalmasına gerek yok, alabildiğin kadar yakınlarından destek al, çalış, mutlaka başarırsın:))

Boşanabilirsin ve başarabilirsin de.. Oğlunun babasız kalmasına gerek yok, alabildiğin kadar yakınlarından destek al, çalış, mutlaka başarırsın:))
Doktor kontrolleri için her ay tahlil ve filmleri var başka illere gidiyoruz.Sürekli kullandığı hatta ömür boyu kullanmak zorunda kalacağı ilaçları var.Bezden de kurtulamıyor belki de hiç kurtulamayacak.Doğru olanı mı yapıyorum bu kadar yükü ben ve oğlum kaldırabilir miyiz?

Doktor kontrolleri için her tahlil ve filmleri var başka illere gidiyoruz.Sürekli kullandığı hatta ömür boyu kullanmak zorunda kalacağı ilaçları var.Bezden de kurtulamıyor belki de hiç kurtulamayacak.Doğru olanı mı yapıyorum bu kadar yükü ben ve oğlum kaldırabilir miyiz?

Şuan içinde bulunduğunuz yükü kaldırabiliyorsanız çok çok güçlü bir kadınsınız bence
korkmayın..

Allah yardımcınız olsun.
Yavrunuza acil şifalar..
Her şekilde huzurlu bir yaşam dilerim.

Şuan içinde bulunduğunuz yükü kaldırabiliyorsanız çok çok güçlü bir kadınsınız bence
korkmayın..

Allah yardımcınız olsun.
Yavrunuza acil şifalar..
Her şekilde huzurlu bir yaşam dilerim.
Amin inşallah.Şimdi babasının desteğiyle kaldırabiliyorum o zaman tek olacağım nasıl olacak bilmiyorum

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm.
Şimdi size şiddet uygulayan yarın bigün bu rahatsızlıklardan rahatsız olup ona da şiddet uygulayabilir Allah korusun.
Allah en güzel kapıları açsın size inşallah...
Amin sağolun

Doktor kontrolleri için her tahlil ve filmleri var başka illere gidiyoruz.Sürekli kullandığı hatta ömür boyu kullanmak zorunda kalacağı ilaçları var.Bezden de kurtulamıyor belki de hiç kurtulamayacak.Doğru olanı mı yapıyorum bu kadar yükü ben ve oğlum kaldırabilir miyiz?

Yardım almalısın mutlaka, boşansa da boşanmasan da.. Tek başına yaşamak baş etmek zorunda değilsin.. Ama mutlaka destek lazım ve bu destek eşinden gelmiyorsa sana şiddet uyguluyorsa lütfen ayrıl ki sen sağlıklı kalıp çocuğuna bakabilesin.. Yok yapmam diyorsan gözünü kulağını kapatıp yaşamayı öğreneceksin demektir.. Ben annelerin gücüne azmine inanıyorum, sen de başarırsın..

Amin inşallah.Şimdi babasının desteğiyle kaldırabiliyorum o zaman tek olacağım nasıl olacak bilmiyorum

Baba olacak herifin bir desteği varsa 5 kösteği var.
Ondan gelecek iyilik elden gelir hem de daha huzurla..

Lütfen o kısmı düşünmeyin..

Geçmiş olsun..Arkadaşım boşandı.Down sendromlu oğlu var.Aktiviteleri çoğaltti.Tabi ilk zamanlar zorlandı.Tayin istedi Ankara'ya..Şimdi düzenleri oturdu.Gayet mutlular Çünkü arkadaşım çok mutsuzdu.İster istemez çocukla olan ilişkisinede yansiyordu..

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Maşallah darısı benim başıma babası görmeye geliyor mu peki babasının yokluğunun farkında mı acaba

Cok gecmis olsun.rabbim evladiniza sifa sizede guc versin. Siddet gören bir kadindan ziyade, ruhunda derin endişeler yasayan evladinin acisini icinde belkide hergun hisseden , siradan bir anneden isi katbe kat fazla olan bir anneye uygulanan siddet var ortada.bu mutsuzlugunuzu ikiyle ucle carpar. Bosanirsaniz gayette kendinize evladiniza yetebilirsiniz.belkide hayattaki tek mucadeleniz bu olur.okumus meslek sahibisiniz. Esim bosanirsak oglumu gormem diyerek ne yapmaya calisiyor anlamadim ama aralarindaki guclu bagi bozanin siz oldugunu cocuga virgulamak sizi cezalandirmak icinde olabilir. Ben olsam yasadigim herseyi gun be gun yazar hem icimi doker hemde yillar sonra niyee anne babamla buyumeme izin vermedin sorusuyla karsilasirsaniz sebeplerinin ne kadar gercek gerekcelere bagli oldugunu anlamasini saglardim.

Back
X