cocugu mu nasil alabilirim

FairyTaleJoy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
586
30
118
Esimle anlasmali bosanmayla 20 kasimd ayrildik kizimin velayeti konusunda resmi olarak velayet onda olucakti ama bende kalicakti ( ben evlenmeye falan kalkarsam tekrar mahkemelerde ugrasmak istememis bende ile vi dusuncem olmadigi icin kabul ettim ) hafta ici bende hafta sonu onda olucak sekilde 3 hafta gecti her pazar sorunlu bi sekilde aldim cocugumu ama cuma gunu aldi artik vermicegini soledi mahkeme karari henuz elimize ulasmadi napmaliyim yeniden dava acsam alabilir miyim kizimi kizim benimle kalmak istiyor mahkeme ne zaman sonuclanir bilgisi olan varsa yarsimci olsun lutfen

Keske guvenip te velayeti vermeseymissiniz bastan.
Once imzalamissiniz, artik alabilirmisiniz bilemiyorum.
Umarim alirsiniz kizinizi.

Baştan kabul etmeniz hata olmuş ancak her hatanın bir telafisi vardır. Velayet davası açın,söke söke alirsiniz Hoppa

Ben sorunsuz ayrilmak istedim mahkeme kavga dovus olup da cocuk arada ezilmesin diye boyle yapicagini dusunmedim aptallik ettim

Esimle anlasmali bosanmayla 20 kasimd ayrildik kizimin velayeti konusunda resmi olarak velayet onda olucakti ama bende kalicakti ( ben evlenmeye falan kalkarsam tekrar mahkemelerde ugrasmak istememis bende ile vi dusuncem olmadigi icin kabul ettim ) hafta ici bende hafta sonu onda olucak sekilde 3 hafta gecti her pazar sorunlu bi sekilde aldim cocugumu ama cuma gunu aldi artik vermicegini soledi mahkeme karari henuz elimize ulasmadi napmaliyim yeniden dava acsam alabilir miyim kizimi kizim benimle kalmak istiyor mahkeme ne zaman sonuclanir bilgisi olan varsa yarsimci olsun lutfen
Prk bir bilğim yok bu konularda ama elinize mahkeme sonucu geçmediyse şuan karara itiraz edevilirsiniz yeni bir davaya gerek yok.bence biranönce adliyye gidin.keşke en başindan vermeseydiniz.allah kokaylık versin.inşallah alırsınız kızınızı

7 yasinda bende ondan korkuyorum imza verdim diye vermesse bana iy bi avukat bulsam ise yarar mi acaba

Iyi bir avukat bulmaktan baska caren yok zaten.
Ama acele et.
Cocugun beynini yikamadan acacaksan ac davani.
Cocuk kimde kalmak isterse bence ona verirler.
Bu arada maasin isin var mi ?
Var sa korkma cocugu sana verme ihtimalleri yukselir.

Ailemle yasiyorum ailemin maddi durumu iyi mahkemeye itiraz edersem bosanma davasi da olmicak ertelenicek bu sefer bide bosanmayla ugrasicam cunku asla bosanmam vazgectim diyo o yuzden alma sansim varsa itiraz etmeyip karar ciksin yeni hi dava aciyim istiyorum ama alabilir miyim bilemiyorm

Calismiylrum su an ailemin durumu iyi ben cocukta okula basladigi icin onunla ilgilenmek istedim maddi ihtiyacim yok cunku mahkemede bu avantaj mi olur yoksa hemen ssk baslatip calisiyo mu gorunsem avantaj olur

bence tehlikeye atma derim.
maddi maddi durumunuz cok iyi hemen gidip en iyi avukatla gorus,
o sana bizden daha cok yardimci olucaktir.

Yarin avukatla gorusmek istiyorum ama bildigi iyi avukat olan var mi bi avukata gitmisdim bosanma davasi icin konusmadan iyi oldugunu anlayamam sonucta ama konusmak icin avukat ucret istedi e begenmessem avukati her gittigime ucretmi odiyicem bu normal bi durum mu daha once hic avukatlik isim olmadi da

Ben ondan hic bisey istemiyorm esyalar kiyafetlerimde dahil karsilasmak bile istemiyorum yeni bi davayi kaldiricak gucum yok mecbur kalmassam davaya itiraz etmem asla

Back
X