- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
Selam hanımlar.kızım bu sene 1.sınıfa başladı.çocuklar büyüdükçe dertleri de büyüyo derlerdi de inanmazdım.hemen konuya gireyim.sınıflarında bi kız var kız çok yaramaz şımarık herkese sataşan vuran bi kız.öğretmen sürekli yer değişikliği yapıyo sınıfta, geçenlerde bu kızla oturtmuş benim kızımı.bi süre sonra kızım şikayet etmeye başladı anne derste bana tokat atıyo cimcikliyo filan diye.benim kızda hiç kavga dövüş bilmez.bu yaşına kadar sokakta bir gün öyle arkadaşlarıyla filan oynamışlığı yoktur.zaten okul dışında hiç Arkadaşı da yok.neyse ben öğretmenine söyledim yerini değiştirdi ama kız hala hergün kızıma ya vuruyormuş ya saçını yoluyormuş kızımda ağlıyomuş.geçen gün WhatsApp gurubundan numarasını alıp annesini aradım babası çıktı.öz annesi yokmuş üvey annesi varmış sorunları var filan dedi.neyse öyle deyince durumu anlattım uyarın lütfen filan dedim.2 gün önce yine bu kız öğretmenin cetvelini almış kızımda kırarsın diye elimden almak isterken kızın suratı çizilmiş.ama yanlışlıkla.tabi kız yine vurmuş bizimkine filan.bugünde o kız cetveli eline almış kızımı sınıfta kovalamış bende senin suratını çizcem diye saçı çok uzun kızımın saçını yolmuş yine.bende yine babasını aradım bi kadın çıktı.annesiyim dedi ama sanırım babaannesiyle.ay kadın ne hakaretler etti.bana diyo ki ben senin kocanı arıyormuyum.bende dedim ki bi sorununuz varsa veriyim numarasını arayın.nasıl bir konuşma tarzı anlatamam.bende ağzıma geleni saydım kapattım.öğrermeni aradım açmadı.yarın okula gitçem.sizce ben ne yapayım valla şaşırdım.kızımı okuldan soğutçak nasıl bi kızsa.zaten bütün çocuklarla problemli.tek oturtmuş öğretmen.içinizde öğretmen arkadaşlar var nasıl bi yol izlemeli öğretmen.ben ne yapayım bu durumda bi akıl verin.