Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gorturmediysen mutlaka gotur..erkek cocuklarinin gec konusmasi normal karsilanabiliyor kiz cocuklari cabuk konusur kizin kucukte sayilmaz mutlaka arastir ve sebebi ne olursa olsun kizinla surekli konus, muzik dinlet aktif olcagi birseyler yap...kizimin bebekliginden beri onunla cok konusurum cabuk konustu ve suan 4.5 yasinda diksiyonu benimkinden daha iyi sende surekli konus.Kizim oyle diyo ben uyuyacagim yerine ben nenni geldi diye
soyluyo kelime kuramiyo bazi seyleri soyleyemiyo anlatamiyo soyleyemedigi icin gostererek anlatiyo
Doktora gotursem hangi bolume goturmem gerekiyo
Tv yi evinizden kaldırın. Keza akıllı telefon veya tableti de. Gerçekten dil regresyonuna neden oluyor. Hastalara önerdiğimiz ilk adım bu.
Çocuğunuzu hem bir pediatrist hemde bir çocuk gelişimciye götürün. İşitme ve orofaringeal yapıyı kontrol edecekler. Ailelerin ilk dediği benim çocuğum duyuyor oluyor. Duyduğunu elbetteki biliyoruz ama desibel veya frekanslarda sıkıntı olabiliyor.
Yapısal olarak her şey normalse konuşma terapisti, bazı yaşam önerileri ve çocuğunuzun durumuna göre kreş önerileri oluyor.
İhmal etmeyin. Şimdiden gönderin. Çok geçmiş olsun.
Slm arkadaslar bnm allah bagislasin iki evladim var kizim 3,5 yasinda kelime kuramiyo ne yapabilirim krese gondersem bi faydasi olur mu giriskende degil ayni zamanda arkadaslarina anlatamiyo o yuzden onlarla oynamadigini dusunuyorum iki yasindada oglum var oda ablasi gibi gec konuscak diye korkuyorum cunku ablasi gibi seyler diyo mesela uyuyacam yerine ben nenni geldi diyo oglumda oyle seyler ogrenmeye basladi ne yapmaliyim fikriniz varmi