Çocuğu olmuyor psikolojisine benide soktular

Mina sevde

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
420
435
18
33
Merhaba kızlar yeni üyeyim. Üç senelik evliyim bi kez bos gebelik geçirdim bi kez Bebek istedik ondada kürtaj oldum bidaha hep korundum.simdi artık olsun istiyoruz korunmuycaz ama memleketimize gittik kızlar orda bana olmuyormus muamelesi yaptılar işte üzülme kac seneden sonra olanlar var. Orda küçük bi Bebek vardı kucağıma gönderdiler merveye verinde sevsin gidinceye kadar onun yok diye. Buna benzer seyler yaptılar anlatmaya calıstıgımdada inanmaz bi şekilde aman keske öyle olsun biz napalım dediler .morelim alt üst anlıycanız olmuycak moduna girdim. Allahım nasip etsede ilk ayımdan kalsam evime döndüm bugün varmı tavsiyeleriniz. Allah kötü insanlara düşürmesin kimseyi bununla imtihan etmesin. Yardımcı olun bana da rabbim izin verirse hemen kalim

İnsanların lafıyla bu kadar modunuzu düşürmeyin. Hayırlısıyla zamanı gelince olur. Bir şeyin üzerine bu kadar düşmekten korkarım ben.

Dört senelik evliyim, bebek istemiyorum. Bana doktor tavsiye eden vah tüh yapan bir sürü insan var çevremde. Umurumda değil. Olmuyor mu diyene hıı olmuyor çok kısırım fena kısırım deyip dalga geçiyorum. İnsanlara laf anlatmak için yormuyorum bile kendimi.

Şimdiye kadar düşmedim hepsi allahtan verecek olan bir senedeede verir üç sene sonra da diye düşündüm ama saygı duymayıp olmuyor muamelesi yapmaları bide yakınlarım zoruma gidio psikolojimi bozuyor

Toplumun ve Kapitalizm sistemin bize dayatıkları işte.

Önce okul ne zaman bitecek sonra ne zaman evleneceksin yaşın gelmiş muhabbetleri. Evlendikten sonra çocuk ne zaman soruları her kafadan çıkar.
Çocuklar büyüdükten sonra da bu sefer aynı sorular çocuklarımıza yönelir.

Lütfen gaz'a gelmeyin ve size dayatmak istediklerini yapmayın.
O tür insanlardan ve baskılardan uzak durmaya çalışın. Sadece kendiniz olmaya çalışın.

Üzülecek bir durum yok.

Toplumun ve Kapitalizm sistemin bize dayatıkları işte.

Önce okul ne zaman bitecek sonra ne zaman evleneceksin yaşın gelmiş muhabbetleri. Evlendikten sonra çocuk ne zaman soruları her kafadan çıkar.
Çocuklar büyüdükten sonra da bu sefer aynı sorular çocuklarımıza yönelir.

Lütfen gaz'a gelmeyin ve size dayatmak istediklerini yapmayın.
O tür insanlardan ve baskılardan uzak durmaya çalışın. Sadece kendiniz olmaya çalışın.

Üzülecek bir durum yok.

bence kafanıza takmayın olursa elbet olacaktır . o kişilerin dediklerine hiç bakmayın zaten hep çıkar böyle insanlar

hayırlısını iste isterken.
hemen olsun diye değil.
millete de iki çift lafını ver geç.
herkes aynı muameleye maruz kalıyor.
tek sana değil.
insanlarımız bir çeşit.
bir değişik kafadalar.
konuşacak mevzu bulamayınca böyle sararlar millete.
teslim olmayın bunlara:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…