- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mina sevde
-
Merhaba kızlar yeni üyeyim. Üç senelik evliyim bi kez bos gebelik geçirdim bi kez Bebek istedik ondada kürtaj oldum bidaha hep korundum.simdi artık olsun istiyoruz korunmuycaz ama memleketimize gittik kızlar orda bana olmuyormus muamelesi yaptılar işte üzülme kac seneden sonra olanlar var. Orda küçük bi Bebek vardı kucağıma gönderdiler merveye verinde sevsin gidinceye kadar onun yok diye. Buna benzer seyler yaptılar anlatmaya calıstıgımdada inanmaz bi şekilde aman keske öyle olsun biz napalım dediler .morelim alt üst anlıycanız olmuycak moduna girdim. Allahım nasip etsede ilk ayımdan kalsam evime döndüm bugün varmı tavsiyeleriniz. Allah kötü insanlara düşürmesin kimseyi bununla imtihan etmesin. Yardımcı olun bana da rabbim izin verirse hemen kalim
Şimdiye kadar düşmedim hepsi allahtan verecek olan bir senedeede verir üç sene sonra da diye düşündüm ama saygı duymayıp olmuyor muamelesi yapmaları bide yakınlarım zoruma gidio psikolojimi bozuyorİnsanların lafıyla bu kadar modunuzu düşürmeyin. Hayırlısıyla zamanı gelince olur. Bir şeyin üzerine bu kadar düşmekten korkarım ben.
Dört senelik evliyim, bebek istemiyorum. Bana doktor tavsiye eden vah tüh yapan bir sürü insan var çevremde. Umurumda değil. Olmuyor mu diyene hıı olmuyor çok kısırım fena kısırım deyip dalga geçiyorum. İnsanlara laf anlatmak için yormuyorum bile kendimi.
bence kafanıza takmayın olursa elbet olacaktır . o kişilerin dediklerine hiç bakmayın zaten hep çıkar böyle insanlarMerhaba kızlar yeni üyeyim. Üç senelik evliyim bi kez bos gebelik geçirdim bi kez Bebek istedik ondada kürtaj oldum bidaha hep korundum.simdi artık olsun istiyoruz korunmuycaz ama memleketimize gittik kızlar orda bana olmuyormus muamelesi yaptılar işte üzülme kac seneden sonra olanlar var. Orda küçük bi Bebek vardı kucağıma gönderdiler merveye verinde sevsin gidinceye kadar onun yok diye. Buna benzer seyler yaptılar anlatmaya calıstıgımdada inanmaz bi şekilde aman keske öyle olsun biz napalım dediler .morelim alt üst anlıycanız olmuycak moduna girdim. Allahım nasip etsede ilk ayımdan kalsam evime döndüm bugün varmı tavsiyeleriniz. Allah kötü insanlara düşürmesin kimseyi bununla imtihan etmesin. Yardımcı olun bana da rabbim izin verirse hemen kalim
hayırlısını iste isterken.Merhaba kızlar yeni üyeyim. Üç senelik evliyim bi kez bos gebelik geçirdim bi kez Bebek istedik ondada kürtaj oldum bidaha hep korundum.simdi artık olsun istiyoruz korunmuycaz ama memleketimize gittik kızlar orda bana olmuyormus muamelesi yaptılar işte üzülme kac seneden sonra olanlar var. Orda küçük bi Bebek vardı kucağıma gönderdiler merveye verinde sevsin gidinceye kadar onun yok diye. Buna benzer seyler yaptılar anlatmaya calıstıgımdada inanmaz bi şekilde aman keske öyle olsun biz napalım dediler .morelim alt üst anlıycanız olmuycak moduna girdim. Allahım nasip etsede ilk ayımdan kalsam evime döndüm bugün varmı tavsiyeleriniz. Allah kötü insanlara düşürmesin kimseyi bununla imtihan etmesin. Yardımcı olun bana da rabbim izin verirse hemen kalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?