Cocugu Pfapa olan var mı

cemre1108

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
2.597
1.415
133
35
Merhaba 4.5 yasinda oglum var son 5 aydir sebepsiz yere birden atesleniyo ateşini ilaclarla dusuremiyoruz aslinda hicbisey etki etmiyo cok zor dusuyo sonra yine atesleniyo bi kac gun suruyo 10 defadan fazla antibiyotik kullandik ama faydasi olmuyo grip sinuzit soguk alginligi gibi teshisler konuldu ataklar 12-15 bazende 20 gunde bir geliyo doktorada gidemiyoruz ortalik malum ne yapabilirim sizce bu hastaliga cok benziyo septomlari

Selam.Benim de 4.5 yaşında erkek çocuğum var ve şu an pfapa atağı geçiriyor.Ateşi 39 larda.Ateş düşürücü pek bi işe yaramıyor 1 saat kadar ateş düşüyor geri çıkıyor.Size tavsiyem boş yere antibiyotik kullanmayın.Faydasını göremezsiniz,zararı olur şu aşamada.Yapacağınız tek şey soğuk uygulama.Koronavirüs sebebiyle dolven kullanmayın.Calpol kullanın ateş düşürücü olarak ve çocuğunuzun dışarı ile bağlantısını kesin.Şu an bende elim kolum bağlı bekliyorum.Hastahaneler enfeksiyon yuvası.Allah yardımcınız olsun.

Cocugum hic disari cikmiyor ama esim ve dayisi calisiyo onlar geliyorlar eve maalesef bu virüs onları kötümü etkiler acaba benim tek derdim bu suanda sizin bir bilginiz varmi

Cocugum hic disari cikmiyor ama esim ve dayisi calisiyo onlar geliyorlar eve maalesef bu virüs onları kötümü etkiler acaba benim tek derdim bu suanda sizin bir bilginiz varmi
Araştırıp okuduğum kadarıyla pfapa ile koronavirus arasinda sıkıntılı bir durum oluşmuyor ama dikkatli olmakta fayda var.Ben de çok korkuyorum ve ekstra dikkat ediyorum. Çünkü virüs her vücutta farklı seyrediyor.Kimi astım hastaları ölüyor kimisi hafif atlatıyor koronaviruste yani ne olacağı hiç belli olmuyor.pfapa için de böyle olabilir.kendiniz ve çocuğunuzu, esinizden ve dayisindan bir müddet korumanız lazım.

Ben korumaya calisiyorum fakat onlar hiç temkinli degiller birde 5 aylik bebegim var belki hastasiniz yaklasmayin dedikce öpüyorlar bile Allah korusun demekten baska bi carem kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…