- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
yoo olmuyor, ilerde büyuyunce öyle babanin olmamasinin daha hayirli oldugunu anlar merak etmeyin.ama bir yanları eksik olmuyor mu sizce de?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoo olmuyor, ilerde büyuyunce öyle babanin olmamasinin daha hayirli oldugunu anlar merak etmeyin.ama bir yanları eksik olmuyor mu sizce de?
Boşanma konusunda suçlamayın kendinizi aksine sevinmelisiniz çocuk sizin evliliğinizde ki mutsuzluğu görseydi daha çok üzülürdü ki tartışma kavganız oluyor muydu bilmiyorum ama emin olun ben dahil böyle bir ortamda büyümüş olmanın ne kadar büyük bir travması olduğunu yaşamayan bilemez. Ben öz babamı tanımadım mesela üveyden çok çektim ama hiç öz babamı sormadım bile o kadar merak etmiyordum gamsızdım yaniBir oğlum var.Babası var da yok çok ilgili değildir.Yalnız büyütüyorum.Benim ailemden çok akrabam yok.Oğlumun babası tarafından da kimseyle görüşmüyorum doğal olarak.Canımı sıkan konu oğlumun önünde model alabileceği bir erkek olmaması.Kimlik karmaşası yaşar diye korkuyorum.Ben makyaj yaparken gelip beni taklit ediyor.Ayakkabılarımı giyiyor.Sözlü olarak uyarıyorum tabi ama ne kadar etkili olur ki.Tekrar evlenmeyi asla düşünmüyorum.Ne yapmalıyım.Aranızda paikolog var mı? Bazen keşke boşanmasaydım diyorum en azından baba modeli ki olurdu ama boşanmayı isteyen ben değildim.zaten oğlum küçüktü boşandığımızda.ne yapacağım bana bir akıl verin lütfen.
Bu dönemde bebeğinizin yaptıkları büyük ihtimalle normaldir ama siz yine de bir pedagogla görüşün bence..Bir oğlum var.Babası var da yok çok ilgili değildir.Yalnız büyütüyorum.Benim ailemden çok akrabam yok.Oğlumun babası tarafından da kimseyle görüşmüyorum doğal olarak.Canımı sıkan konu oğlumun önünde model alabileceği bir erkek olmaması.Kimlik karmaşası yaşar diye korkuyorum.Ben makyaj yaparken gelip beni taklit ediyor.Ayakkabılarımı giyiyor.Sözlü olarak uyarıyorum tabi ama ne kadar etkili olur ki.Tekrar evlenmeyi asla düşünmüyorum.Ne yapmalıyım.Aranızda paikolog var mı? Bazen keşke boşanmasaydım diyorum en azından baba modeli ki olurdu ama boşanmayı isteyen ben değildim.zaten oğlum küçüktü boşandığımızda.ne yapacağım bana bir akıl verin lütfen.
Ne alaka aklınız kocaya takılmış resmen. Pedagog size yol gösterir bir kere sizde ona göre yolunuza bakarsınız, kimlik karmaşası öyle olmaz diye anlatır. Okula gidiyorum yavru?almıyorum açıkçası.Nasıl alacağımı da bilmiyorum.İşe yarar mı dersiniz? Babasızlığın yerini tutar mı pedagog desteği?
BaBA mı bulalım yani?Yani destek alacagınızı nasıl b ilmiyorsunuz ya?Google dan özel yada devlet hastanelerinden birine basvurabilirsiniz.almıyorum açıkçası.Nasıl alacağımı da bilmiyorum.İşe yarar mı dersiniz? Babasızlığın yerini tutar mı pedagog desteği?
Öncelikle tekrar evlenmeyi neden ASLA düşünmüyorsunuz? Karşınıza elbet size uygun biri çıkacaktır.Bir oğlum var.Babası var da yok çok ilgili değildir.Yalnız büyütüyorum.Benim ailemden çok akrabam yok.Oğlumun babası tarafından da kimseyle görüşmüyorum doğal olarak.Canımı sıkan konu oğlumun önünde model alabileceği bir erkek olmaması.Kimlik karmaşası yaşar diye korkuyorum.Ben makyaj yaparken gelip beni taklit ediyor.Ayakkabılarımı giyiyor.Sözlü olarak uyarıyorum tabi ama ne kadar etkili olur ki.Tekrar evlenmeyi asla düşünmüyorum.Ne yapmalıyım.Aranızda paikolog var mı? Bazen keşke boşanmasaydım diyorum en azından baba modeli ki olurdu ama boşanmayı isteyen ben değildim.zaten oğlum küçüktü boşandığımızda.ne yapacağım bana bir akıl verin lütfen.