- 16 Ekim 2023
- 168
- -124
- 13
- 38
- Konu Sahibi handegunerler
-
Sagolun cevap icin Peki ogretmenin bağırmayın ne diyorsunuz?Beş yaş çocuk kreşe gitmez zaten. Anasınıfıdır. Gayet normal bir yaş. Endişe etmeniz normal ama çocuklar bizden kolay adapte oluyorlar. Oğlum her sene başka anaokuluna gitti ama hiç bir zaman sorun yaşamadık
Yani sınıfta düzen kuracak elbette. İlkokula hazırlık sınıfıdır aslında beş yaş. Ders esnasında oturmayı da öğretecek elbette. Ders esnasında arkadaşlarına gitmemesi gerekiyorsa uyaracak.Sagolun cevap icin Peki ogretmenin bağırmayın ne diyorsunuz?
Kreş değil, anaokulu. Beş yaş çocuk kreşe gitmez.Dogum iznim bitti çalışmaya başlayacağım yarim gün gidiyordu kreşe oglum bugun ayni okulda tam gune aldık.Dogru mu yaptik? Cok sevdigi sınıfından arkadaşlarından ayrılıp baska bir sınıfa geçecek.cok uyum sorunu yasar mi cok uzulur mu?
Cocuklar kaka yapmasin diye istemesin diye yemekleri az veriyorlarmış dogru mu? Bur de bugun kreşe gitmistim sınıfının önünden geçtim oğlumun.ogretmen oğluma adıyla hitap ederek bağırıyordu selim selim diye ama bayağı bağırıyordu gitme oraya gel buraya çabuk diye kızıyordu ama gittiği yer de arkadaşlarının yanında.anlamadim sınıfın içindeydi zaten.Bu yaklaşım dogru mu?
5 yaşına kadar doğum izni nasıl oluyorDogum iznim bitti çalışmaya başlayacağım yarim gün gidiyordu kreşe oglum bugun ayni okulda tam gune aldık.Dogru mu yaptik? Cok sevdigi sınıfından arkadaşlarından ayrılıp baska bir sınıfa geçecek.cok uyum sorunu yasar mi cok uzulur mu?
Cocuklar kaka yapmasin diye istemesin diye yemekleri az veriyorlarmış dogru mu? Bur de bugun kreşe gitmistim sınıfının önünden geçtim oğlumun.ogretmen oğluma adıyla hitap ederek bağırıyordu selim selim diye ama bayağı bağırıyordu gitme oraya gel buraya çabuk diye kızıyordu ama gittiği yer de arkadaşlarının yanında.anlamadim sınıfın içindeydi zaten.Bu yaklaşım dogru mu?
Şunu söyleyebilmek için ilkokul dahi okumamış sindirim sistemi nasıl çalışır bilmiyor olmak lazım sanırım. Gerçi okulla da ilgisi yok, sindirim sistemine sahip her insanın ister istemez bildiği bir şeyi bilmiyor olmak lazım.Çocuklar kaka yapmasın diye az yemek veriliyoru hayatımda ilk kez duydum. Gerçek olduğunu hiç sanmıyorum.
Şunu söyleyebilmek için ilkokul dahi okumamış sindirim sistemi nasıl çalışır bilmiyor olmak lazım sanırım. Gerçi okulla da ilgisi yok, sindirim sistemine sahip her insanın ister istemez bildiği bir şeyi bilmiyor olmak lazım.
Benim oglanlar 4 yaş.Bagimsiz anaokulundalar.Yardimci personel sıkıntısı cekiyorlar.Ogretmenimiz cok net sene başı toplantisinda tuvaletlerine biz mudehale etmiyoruz.Evde lutfen alistirmaya baslayin demisti.Kimi zaman evde kimi zaman okulda yapiyorlar.Yarim yamalak temizliyorlar.Eve gelince popo temizligi ve kulot degisimi oluyor.Yani cocuga tıpa mı tıkayacaklar gelirse anlamadim.Ablacım 5 ysş çocuğuna ne kreşi?
Yavrunuz okul öncesi sınıfına tam gün uyum sağlayabilecek yaş grubunda.
Anaokulumuzdaki çocuklarımıza üç öğün yemek veriyoruz, çişi-kakası gelen wcye gidip ihtiyacını gideriyor.
3-4 yaş sınıfındakilere yardımcı oluyoruz.
Bu şehir efsanesini kim uydurduysa Allah ona akıl/fikir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?