çocuğum kalp hastası, yardım...

GUZEL_GUNLER_NEREDELER

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
144
44
13
42
Oğlumda çok nadir görülen kalbinde bir sıkıntı var, elimizden gelen herşeyi yaptık, en iyiprofesötlere götürüyoruz, bugün 2 profesör gezdik, ikisi de sorunun açık kalpameliyatına ileriki zamanlarda gidebileceğini söyledi, riskli olduğunu vs anlattılar, anjiyobile riskli imiş.dolayısıyla son noktada müdahale edilecek, şu an değil...6 ayda bir kontroldeyiz, Allahtan maddi durumumuz iyi, oğlumuzu en iyi proflara götürüyoruz amayine de ne biliyim, dün bütün gece deli gibi nette hastalığı araştırıyorum, kontrol zamanları bir hüzün çöküyor.Ya ölürse benim biricik oğlum, evliliğimi bile çocuk sahibiolmak için yapmıştım, tek hedefimdi, kafayıüşütürüm herhalde...

Ben tekçocukdüşüyordum, yaşım 33 belki de son demlerdeyim, ya oğlumu da kaybedersem(tabiki oğlumun yerini asla dolduramaz) ikinci çocuğu yapmalı mıyım?psikolojik olarak hiç hazır değilim,ailede down sendromu da var, çocuk downlu doğar mı, ya da yine kalp hastası olur mu diye de düşünmeden edemiyorum....Maddi olarak birçocuğumuza daha bakabiliriz, psikolojik olarakhazır da değiliz, yaş 33, napıyım ben.iyice kafayı mı yiyorum...Nolur fikir beyan edin...napıyım ben...

Oğlumda çok nadir görülen kalbinde bir sıkıntı var, elimizden gelen herşeyi yaptık, en iyiprofesötlere götürüyoruz, bugün 2 profesör gezdik, ikisi de sorunun açık kalpameliyatına ileriki zamanlarda gidebileceğini söyledi, riskli olduğunu vs anlattılar, anjiyobile riskli imiş.dolayısıyla son noktada müdahale edilecek, şu an değil...6 ayda bir kontroldeyiz, Allahtan maddi durumumuz iyi, oğlumuzu en iyi proflara götürüyoruz amayine de ne biliyim, dün bütün gece deli gibi nette hastalığı araştırıyorum, kontrol zamanları bir hüzün çöküyor.Ya ölürse benim biricik oğlum, evliliğimi bile çocuk sahibiolmak için yapmıştım, tek hedefimdi, kafayıüşütürüm herhalde...

Ben tekçocukdüşüyordum, yaşım 33 belki de son demlerdeyim, ya oğlumu da kaybedersem(tabiki oğlumun yerini asla dolduramaz) ikinci çocuğu yapmalı mıyım?psikolojik olarak hiç hazır değilim,ailede down sendromu da var, çocuk downlu doğar mı, ya da yine kalp hastası olur mu diye de düşünmeden edemiyorum....Maddi olarak birçocuğumuza daha bakabiliriz, psikolojik olarakhazır da değiliz, yaş 33, napıyım ben.iyice kafayı mı yiyorum...Nolur fikir beyan edin...napıyım ben...
öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah..ama bana çok kendinizi yıpratıyormuşsunuz gibi geldi.Allah'aşükür çocuğunuz hala hayatta yani çoktan vefat etmiş gibi davranıyorsunuz sakin olun ve çocuğunuza destek olun..siz annesiniz ve oğlunuz için güçlü olmalısınız..tekrar geçmiş olsun.tıp çok ilerledi ümit kesmeyin hemen..

Aklınıza kötüyü getirip de kötüyü çağırmayın.iyi düşünün iyi olsun.acil şifalar yavrınuza.
iyiyi düşünmekle olmuyor, riskli bir takımşeyler var...düşünmeden edemiyorum, şu an zaten psikolojik olarak da iyi değilim...çok zor....Allah kimseninbaşına vermesin.

Eşinle zaten sorunlusun vs. yenıden cocuk dusunuyor musun gerçekten ? Çook gecmiş olsun .
çocuk isteği eşimden bağımsız, eşimle ilgilideğil,ben evliliğimi sadece çocuk sahibi olmak için yaptım, boşanma pahasına bile olsa ille de çocukdemiştim...ilerde yapayalnız kimsesiz, evlatsız, acı dolu olmak istemiyorum

Merhaba oncelikle gecmis olsun . Kuzenimin bir arkadasınin kizi acik kalp ameliyati gecirdi ankarada suan cok iyi bi sikintisi yok. Hersey Allah tan kendinizi fazla yipratmamaya calisin ihtimallere takilmayin . Suan oglunuzu kaybediceginize kendinizi cok fazla inandirmissiniz yerine baska bir evlat istiyorsunuz . olabilir de ama hamileliginiz oglunuzun rahatsizligiyla fazla ilgilenmemenize sebep olabilir . Down sendromlu olursa da bu sefer iki tane ilgiye muhtac cocukla kendinizi dahada yipratabilirsiniz acikcasi . Eger istiyorsaniz cocuk ihtimallere takilmayin derim. Ama oglumu kaybederim mantigiyla yeni bir cocuk olayinada sicak bakmiyorum acikcasi ailenizde erken menapoz hikayesimi var 33 yas cok gec bir yas degil aslinda ama haklisiniz yas ilerledikce bu soylediginiz ihtimallerde artiyor yuzde olarak . Bence bol bol dua edin ve oglunuzun iyilesecegi umuduyla bakin hayata . Allah acil sifalar versin

Cok geçmiş olsun, korkularini anliyor yürekten hissediyorum.
Fakat suan oğlunun gerek ruhen gerek fiziken saglikli bir anneye ihtiyacı var.
Suan ilgini sevgini bolme zamani değil.
Bu benim dusuncem,
Dualarım sizinle.

çocuk isteği eşimden bağımsız, eşimle ilgilideğil,ben evliliğimi sadece çocuk sahibi olmak için yaptım, boşanma pahasına bile olsa ille de çocukdemiştim...ilerde yapayalnız kimsesiz, evlatsız, acı dolu olmak istemiyorum

Bence enerjınızı çocugunuza vermek daha doğru olur gıbı tum sevgınız ılgınız ona olmalı , sız bılırsınız . Eşinizden bağımsız olmak ne demek cocugada haksızlık degıl mı ?

Lutfen "ölüm" kelimesini bir daha agziniza almayin. Allah korusun. Cok ama cok gecmis olsun. Ben psikolog filan degilim ama yazinizin tamamina bakinca ciddi psikolojik bir sorun oldugunu hissettim. Bence bir uzmana danisin. Sizin guclu olmaniz lazim ki oglunuza güc, moral veresiniz. Allah yardimciniz olsun.

1
Merhaba oncelikle gecmis olsun . Kuzenimin bir arkadasınin kizi acik kalp ameliyati gecirdi ankarada suan cok iyi bi sikintisi yok. Hersey Allah tan kendinizi fazla yipratmamaya calisin ihtimallere takilmayin . Suan oglunuzu kaybediceginize kendinizi cok fazla inandirmissiniz yerine baska bir evlat istiyorsunuz . olabilir de ama hamileliginiz oglunuzun rahatsizligiyla fazla ilgilenmemenize sebep olabilir . Down sendromlu olursa da bu sefer iki tane ilgiye muhtac cocukla kendinizi dahada yipratabilirsiniz acikcasi . Eger istiyorsaniz cocuk ihtimallere takilmayin derim. Ama oglumu kaybederim mantigiyla yeni bir cocuk olayinada sicak bakmiyorum acikcasi ailenizde erken menapoz hikayesimi var 33 yas cok gec bir yas degil aslinda ama haklisiniz yas ilerledikce bu soylediginiz ihtimallerde artiyor yuzde olarak . Bence bol bol dua edin ve oglunuzun iyilesecegi umuduyla bakin hayata . Allah acil sifalar versin
oğlumun şu an normal çocuklardan hiçbir farkı yok, ekstra bir bakıma ihtiyacı yok vs sadece ihtimaller kafamda dönüyor, kontrol zamanları hasta oluyorum, sonra kendime geliyorum, döngü bu şekilde gidiyor
1

iyiyi düşünmekle olmuyor, riskli bir takımşeyler var...düşünmeden edemiyorum, şu an zaten psikolojik olarak da iyi değilim...çok zor....Allah kimseninbaşına vermesin.
Çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum sadece.evladınız için,kendiniz için psikolojik destek alın.yaşadıklarınız total olarak çok zor ama annesiniz güçlü olmak zorundasınız.empati yapıp sizin acınızı anlıyorum ama hiçbir şeyin sonu değil.Siz güçlü olun savaşın ki oğlunuz da sizden güç alsın.
Evladınızın tez zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle.
İkinci çocuk bu şartlarda çok yanlış olur.

Geçmiş olsun inşallah oğlunuz iyileşir.Ben de bir anneyim oğlunuza ölümü nasıl yakıştırıyorsunuz hayret ettim.Gün doğmadan neler doğar sabredin ve dua edin.
ben demiyorum, doktorlar risklerden bahsediyorlar, o sebeple müdaha edilmiyo, edilemiyor daha doğrusu...siz ne düşünürdünüz

Artık tıp çok ilerledi. Çocuk ve "ölüm" kelimesini yayana bile getirmek istemiyorum... Böyle düşünüp mutsuz olup çocuğunuzu da etkilemeyin. Mutlaka bir çaresi vardır. Arkadaşımın kardeşi de kalp hastası ama gayet güzel devam ediyor hayatına 27 yaşında. Şimdi herşeyin bir çaresi var..

Hamileliğimde aşırı cep telefonu(eşim uzakta old için) saatlerce kullandım, bilgisayar internet kullanımı saatlerce kullandım, bilgisayar karnımın üstündeydi, çok iyi beslenemedim...Olacağı buydu, kesinlikle gebe arkadaşlar internetten ve cep tlefonundn uzak durun, ben çok çok pişmanım, doktorum bir ilgisi yok, şans diyor ama keşke sağlıklı bir gebelik geçirebilseydim, üzüntüleri, sözel ve fiziksel şiddeti saymıyorum bile...

Back
X