- 15 Kasım 2015
- 144
- 44
- 13
- 42
- Konu Sahibi GUZEL_GUNLER_NEREDELER
Oğlumda çok nadir görülen kalbinde bir sıkıntı var, elimizden gelen herşeyi yaptık, en iyiprofesötlere götürüyoruz, bugün 2 profesör gezdik, ikisi de sorunun açık kalpameliyatına ileriki zamanlarda gidebileceğini söyledi, riskli olduğunu vs anlattılar, anjiyobile riskli imiş.dolayısıyla son noktada müdahale edilecek, şu an değil...6 ayda bir kontroldeyiz, Allahtan maddi durumumuz iyi, oğlumuzu en iyi proflara götürüyoruz amayine de ne biliyim, dün bütün gece deli gibi nette hastalığı araştırıyorum, kontrol zamanları bir hüzün çöküyor.Ya ölürse benim biricik oğlum, evliliğimi bile çocuk sahibiolmak için yapmıştım, tek hedefimdi, kafayıüşütürüm herhalde...
Ben tekçocukdüşüyordum, yaşım 33 belki de son demlerdeyim, ya oğlumu da kaybedersem(tabiki oğlumun yerini asla dolduramaz) ikinci çocuğu yapmalı mıyım?psikolojik olarak hiç hazır değilim,ailede down sendromu da var, çocuk downlu doğar mı, ya da yine kalp hastası olur mu diye de düşünmeden edemiyorum....Maddi olarak birçocuğumuza daha bakabiliriz, psikolojik olarakhazır da değiliz, yaş 33, napıyım ben.iyice kafayı mı yiyorum...Nolur fikir beyan edin...napıyım ben...
Ben tekçocukdüşüyordum, yaşım 33 belki de son demlerdeyim, ya oğlumu da kaybedersem(tabiki oğlumun yerini asla dolduramaz) ikinci çocuğu yapmalı mıyım?psikolojik olarak hiç hazır değilim,ailede down sendromu da var, çocuk downlu doğar mı, ya da yine kalp hastası olur mu diye de düşünmeden edemiyorum....Maddi olarak birçocuğumuza daha bakabiliriz, psikolojik olarakhazır da değiliz, yaş 33, napıyım ben.iyice kafayı mı yiyorum...Nolur fikir beyan edin...napıyım ben...