• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocugum olmuyo tüp bebek denemeyi düsünüyorum bana yardim edin ...

canım umutsuzluğa kapılma sakın. tüp bebekte nice insanlar çok güzel alıyorr, almyanlar bile daha sonra endiliğindne hamile kalabilior. bu duurm çok zor biliorum ben çünkü ablamda öle, ama en ummadığın anda Allah nasip edebilior, umudunu yitirme hep bebek bebek diye düşünmemeye çalış çünkü ne kadar çok düşünürsen o kadar zarar, psikolojin iyi olmalı

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

ben de ilk denememde hamile kaldım (ikiz)

sorularınıza cevap verebilirim..

kaç senelik evlisin sorununuz neydi. bn ilk tüp bebek denememde hamile kaldım hamd olsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinn:49:

bende 2 yil 4 aylik ewliyim bu ay bende tedaviye basliycam benim tüplerim kapali laparaskopi ameliyati oldum ama acilmadi tek sansimin tüp bebek oldugunu söyledi doktorum.Ilk denemende tutmasi büyük sans hayirli olsun cnm ins sag salim kucagina alirsin bide hangi doktorda yaptirdigini bana yazarmisin

nerede yaptırdınız tüp bebeği acaba?

bende 2 yil 4 aylik ewliyim bu ay bende tedaviye basliycam benim tüplerim kapali laparaskopi ameliyati oldum ama acilmadi tek sansimin tüp bebek oldugunu söyledi doktorum.Ilk denemende tutmasi büyük sans hayirli olsun cnm ins sag salim kucagina alirsin bide hangi doktorda yaptirdigini bana yazarmisin

bn 4.5 yıllık evliyim hç korunmadık ama 2 yıldır yumurtalama tedavisi aşılama ot çöp derken geçti gitti. pcoluyum yani yumurtalarım tembel.. mart ayında ist çakmak erdem hastanesinde tüp bebek yaptrdım Allahın izniyle tuttu. bnm bi arkadaşımında tüpleri tıkalı dendi laparaskopi oldu açılmadı dediler 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı:)) inşaAllah snnde öle olur cnm uğraşmazsın bu yollarda. hakkında hayırlısı ama tüp bebekte zor bi işlem değil acısı yokta yıpranıyosun işte. ama değer herşeye sen nerde oturuyosun peki

Back
X