çocuğum olmuyor

neden çocuğum olmuyor

• soru

OY: 0 0,0%
  • soru

• soru

• Ankete Katılan
    0

saidem13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
4
0
1
29
Mrb hocam. 2 buçuk yıllık evliyim. Herhangi bir düşük söz konusu değil. 5 ayrı doktora kontrole gittim herhangi bir sorun çıkmadı fakat hamile kalamiyorum. Koca karı yöntemleri adı altında bakındım gobegin düşmüş dediler ve çektirdim maydanoz suyu kaynatip içtim herhangi bi iltihab yoktu ve ise yaramadı. Yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor.

H
Mrb hocam. 2 buçuk yıllık evliyim. Herhangi bir düşük söz konusu değil. 5 ayrı doktora kontrole gittim herhangi bir sorun çıkmadı fakat hamile kalamiyorum. Koca karı yöntemleri adı altında bakındım gobegin düşmüş dediler ve çektirdim maydanoz suyu kaynatip içtim herhangi bi iltihab yoktu ve ise yaramadı. Yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor.
hocam size gerekli cevabı vericektir ama 2009 yılında başladım bende tedavilere inanın böyle şeylerle cok zaman kaybettim.iyi bir hekime eşinizle beraber görünün gerekli tahliler yapılır sizde bir problem olmayabilir ama eşinizde varsa belkıde tedavi edilebilir.lütfen şu ninelerimizden kalma yöntemlere güvenmeyin,size en iyi yardımcı olabilecek bir hekimdir bol şanslar..

Sağolun bende remedy hospital Yüksel sezener ve erdem Hastanesi ayşe hanim a birde Ümraniye Oktay bey e gittim bunlar en iyi hekimler arasında doktorlar gittim eşimle fakat bir sorun çıkmadı inşallah hocam yardımcı olur

Merhabalar :
Gebelik için bayan yaşı ,yumurtalık rezervı ve her ay düzenli adet görmesi oldukca önemli. Tüplerin sağlıklı ve açık olması gereklı . Erkeğin sperm sayı ,hareket ve morfolojısının normal olması gebelık olusumu ıcın gereken faktorler arasında yer alır. Tüm bunların normal olması halınde bile %15-20 hastada gebelık olusmayabılır. Buna açıklanamayan kısırlık dıyoruz. Bu tür infertilite(kısırlık) durumunda tetkıkler ve muayene ıle görünür bır problem tesbıt edemeyebılırz. Tedavı metodu olarak yumurtlatma ve /veya aşılama metodu gebelık olusmaması halınde ıse tüp bebek onerılmekte.
Daha fazla bılgı için bize muracaat edebılırsınız.Bol şans dılerım.

Back
X