Cocugum uyumuyor

Canim ilk cocugumda ayni seyi yaptim 2.5 yasina kadar salladim nerdeyse...2. Cocukta ise kucaga alismisti kv saolsun..o gittikten sonra yataginda aglattim alistirdim yatagina sukur.. Az aglatmak lazim...yoksa alismayacakti.. Calisan biri olatak bunuda sallayamazdim.. Uykusuz gecelerimiz tabiiki hep var ama sallanma istegi yok.. Cunku oyle birseyi bilmiyor.. 3 ay cok buyuk degil alistirabilirsin hala.. Ama bi an once alistir cunku bi kac ay sonra cok gec olabilir..
Evet bende o yuzden biran once alistirmak istiom ama benim oglum aglayinca susmak bilmio dahada siddetlenio aglamasi sonrada icim el vermio aliom alincada sitemli sitemli bi bakisi varki nie beni bu kadr aglattin dermis gibi aglatma konusunda pek yetenekli deilim ben sanirim

[QUOTE="Gurbetdee, post: 42491016, member: 6519bece ]Siz boyle deyince yuregime biraz su serpildi ayy insaAllah benim oglumunda duzene girer. Benimde yan yatmaktan kollarim agridi kendimi bide skyrm cocuga bisey yaparim diye olan bana oluyo :KK43:[/QUOTE]

Geciyor geciyor merak etme.. ama yol yakinken bence de sallamayi birak.. sadece alismasin diye degil onun iyiligi icin.Biri de seni Bi saga bi sola sallasa senin de beynin sarsilmaz mi? insan nasil sersem olur yahu.. yol yakinken vazgec. Yoksa 2-3 yasina kadar sallamak zorunda kalirsin, vazgecirmek zor oluyor. Hic sallamadim ben oglumu, oyle bi sey bilmedi, o yuzden gel seni sallayayim desem gelmez, gelse de kacar hemen.

Evet bende o yuzden biran once alistirmak istiom ama benim oglum aglayinca susmak bilmio dahada siddetlenio aglamasi sonrada icim el vermio aliom alincada sitemli sitemli bi bakisi varki nie beni bu kadr aglattin dermis gibi aglatma konusunda pek yetenekli deilim ben sanirim
Yavas yavas canim ..ilk gun yarim saat agliyorsa 2. Gun daha fazla.. Zamanlada azalmasi lazim.. Bende oglumu yaklasik 3. Ayinda aglattim.. Simdi sen ona acirsan o sana acimaz.. Biliyorum sadistce geliyor kulaga ama onunda iyiligi icin canim..

Back
X