Çocuğuma isim ekletmek istiyorum

PyrzChn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2021
3
1
1
36
2 oğlum var ilk oğluma Mehmet Poyraz ismini koyduk kullanilmasada koyun dediler Mehmet ismini biz Poyrazi kullanıyorum şimdi bı oğlum oldu ismini babamin adını koymak istemediğim için bir ara cihan ismi sevdiğini söylemişti bende cihan Asaf koymak istedim ama eşim ilk çocuğum poyraz kullaniliyor diye cihan olsun dedi kimliğe cihan yazdırdı ama ben çok pisman oldum hem uyumsuz oldu hem de cihan Asaf diye alışmıştım kaç aydır ikna etmeye çalışıyorum isim ekletmeye ama ikna edemedim napicam bilmiyorum

Neden uyumsuz oldu?
Çocuğun isminin abisine uyumasına gerek yok ki. O apayrı,bağımsız bir birey.
Ama ille de işin ekletmek istiyorsaniz adliyeye dilekçe vermeniz gerekiyor diye biliyorum. İki sahitle tek celsede bitiyor

Şuan herkes uyumlu isimler koyuyor bende galiba biraz özendim.Poyraz ayaz köy dediler ama bende herkes aynı isimleri koyuyor diye koymak istemedim.bu kez biraz ağır bir isim olsun dedim cihan ismini de beğeniyordum ama acaba cihan a haksızlık oldumu bilmiyorum.Ben isim ekletmeye çok araştırdım ama eşimi ikna edemiyorum çocuğun adını oyuncak edemem ne güzel ismi var diyor ama psikolojik olarak taktım galiba

Cihan güzel bir isim 💙

Asaf bu aralar o kadar çok var ki... bence hiç ekletmeyin.
Teşekkür ederim aynen aslında çok beğenerek koyduk ama galiba uyuma taktım ben.hamileyken sürekli aynı isimleri duyuyordum farklı olsun istedim o an öyle düşündüm şuan herkes aynı isimleri koyuyor ben poyraz koyduğumda pek yoktu hayirli ömrü olsun inşallah

Back
X