Çoçuguma kizinca kahkaha atti

mimikleriniz hosuna gitmistir
kizdiginizi anlamistir sevimlilik yapmaya calisiyodur belkide
bizimkide bugun en son fayansi yaliyordu ki bana bir sinir basti kizdim sessiz sessiz gitti oyun odasina hemen icime oturdu
Benim miniş de herşeyi yalıyor ağzına atıyor. Yapma desem de iki saniye sonra tekrar yapıyor hiç vazgeçmiyor. Nasıl bırakcak bunu hiç bilmiyorum😟

Çocuk bakmak çok zor. Sabrınız tükenip tepki vermişsiniz. Çocuk 1,5 yaşında daha anlamamış gülmüş o da. Bebekler birçok yetişkin davranışını komik buluyor. Aniden bağırınca komik olduğunu düşündü sanırım.
Uykusu falan düzene girer umarım. Siz biraz daha rahatlarsınız o zaman.

bizimki bi ara birakmisti simdi bu ay tekrar basladi sizinki kac aylik ozellikle kagit ve terlik mi kemiriyor?
15 aylık. Doğdugundan beri hiç bırakmadı. Herseyi ağzına götürüyor. Neye hayır dersem onlara daha bir saldırıyor ama herşeyi kemiriyor. Oyuncakları terlik kalem tarak kumanda telefon şarj aleti masa sandalye. Aklınıza ne gelirse

Bebekler korktuğu ve kendisini güvensiz hissettikleri kimi zaman kızan kişinin bu hareketinden emin olmak veya kendilerini sakinleştirmek için böyle yapıyor. :emir_bebek:

15 aylık. Doğdugundan beri hiç bırakmadı. Herseyi ağzına götürüyor. Neye hayır dersem onlara daha bir saldırıyor ama herşeyi kemiriyor. Oyuncakları terlik kalem tarak kumanda telefon şarj aleti masa sandalye. Aklınıza ne gelirse
benim kizim bir ara ozellikle terlik ve kagit kemiriyordu demir eksikliginden yaparlarmis bunu
geri kalani gelisim sureci 18 aylikken birakiyorlar
bugun disarda oyun oynarken bir avuc cakil tasini kasla goz arasinda hop agzina atti hemen sonra eve geldik temizlik yaparken arkami dondum bir baktim makinayi kapatmadim diye sinirinden fayans yaliyor nasil ciyakladim nasil kizdim ben bile anlamadim ama bi kendine geldi sanki sendromlu cadi

benim kizim bir ara ozellikle terlik ve kagit kemiriyordu demir eksikliginden yaparlarmis bunu
geri kalani gelisim sureci 18 aylikken birakiyorlar
bugun disarda oyun oynarken bir avuc cakil tasini kasla goz arasinda hop agzina atti hemen sonra eve geldik temizlik yaparken arkami dondum bir baktim makinayi kapatmadim diye sinirinden fayans yaliyor nasil ciyakladim nasil kizdim ben bile anlamadim ama bi kendine geldi sanki sendromlu cadi
Sendromları var bi de dimi. İyice hunilik oluruz😝

Back
X