Arkadaslar Merhaba. Ben eşimden 2 buçuk yıl önce 7 aylik hakile iken ayrıldım.çocuğum 2 yaşında.bu süre içerisinde çocuğuma bakmak için çalışmaya ara verdim onu büyüttüm.babası ise doğumuma gelmedi ve bu yasa kadar çocuğunu arayıp sormadi ilgilenmedi. Ve 2 yıl sonra cikageldi ve çocuğu görmek istedi. Şu anda sürekli iletişim halinde ve çocuğa çok sıcak. Ancak üzerine 2 üst baş aldiktan sonra benim yedirdigime giydirdigime karışmam başladı. Asıl konum şu ben bir işe girdim.ve işyeri Memleketimden farklı bir yer olan İstanbulda.eğitim ve oryantasyon süreci için çocuğu memleketimde bırakıp buraya geldim.bana basta memeleketimde şube açılacağını o yüzden eleman alacaklarını söylediler. Ancak ben ise başladıktan sonra yeterli eleman bulunamadi ve ekip kurulamadi.bende istanbulda kalakaldim.subenin oturmasi 1 yılı bulur gibi görünüyor.sizce bu süreçte Evimi ve çocuğumu buraya tasimalimiyim.maaş ve nafaka ile birlikte elime 5000 civarı para geçiyor. Sizce çocuğumla bakıcı ücreti ve kira ödeyerek burada gecinebilirmiyim. Babasının istanbula tasinacagimizi öğrenince tepkisi ne olur sizce.yardımlarınız icin simdiden teşekkür ederim.