- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
Kızlar aşırı üzgünüm dort aylık bebegim bronsit oldu ve hastanedeyiz tedavi alıyoruz durumumuz iyi kucuk oldugu iicn riske atmadılar yatırdılar bende saglıkcıyım zaten cok hastaydım bebegime bulastı engel olamadım eşim baısndan bu yana bana eziyet ediyor dısarı cıkdında bebegimizi hasta ettin noldu değdimi gezmene ? Ya benden bulastı nezle oldum engel olamadım bebek bu hasta olucak dıyorum ama yok asırı buyuk konsuuyor benm bebegim hasta olmamalı benm bebegim baskalarının pis bebekleri gbi deil blmem ne salak salak konsuyor acıkcası bu egoist halleri hep vardı ama dgumdan snra bana asıır eziyet etmeye basladı artık son seviyeye geldim icimdeki sevgiyi felan bitrdi ve bu arada asla bebegine on dkkadan fazla bakmaz altını almaz aglayınca susturmaz ev işi yapmaz ki ben calısan biriyim anlasılan evlilik sadece benm onuzlarımda bir yük kendisi brde benden gizli hesap acık euro biriktrmis bugun bana gosteriyorr - yaa bak ben sen deilim parayı carcur etmoyorum brktrdim diyor halbuki ben kısa kısa on bin attım bankaya gecen sene
delircem bu adam beni sinir krizlerine sokuyor nasıl baş etcegimi blmıyorum konusmakta fayda etmıyor beni b tarafıyla dinliyor ne yapmalıyım