Çoçuğumu kv ye göndermek zorundamıyım

Deryahmet8817

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
23
2
1
37
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var kv ve kp ile yaklaşık 8 aydık konuşmuyorum siyasi bir konudan tartıştık ve kp görümcem de kendi tarafında olduğu için benim çocuğuma böyle yapacaksanız gelmeyin bana gelin de lasım değil oğlanda dedi çıktık geldik evimize o günden sonra geçen bayram eşim annesini aradı sitem etti 2 aydır niye aramadın diye eşimle konuşurken geçen sene benim ailem ile bizim köye gitmiştik yolda kaza yaptık maddi hasar oldu neyseki bunu annesigile demedi eşim bende görümceme anlatmıştım oda bu siyasi kavga sonrası annesine anlatmış annesi kimi gezdirirken kaza yaptın oyuncu plancı kaza yaptığın niye yardım etmedi falan filan laf saydı bende aldım Telefonu tartıştık baya eşim annesinin gazı ile anneme cephe aldı o maddi hasarlı kazada yardım etmedi çırpındım ben dedi sırf bu yüzden yanı şimdi kısa vadeli eksikleriyle anlattım uzun mevzular zaten sorunum Şu haftaya annesigile gitmeyi düşünüyormuş 2 yaşındaki oğlumu da götüreceğini söylüyor günü birlik 150 km uzakta köyde oturuyorlar sizce ne yapmalıyım

Sen gondermezsin o da senin ailenle gorusturmez. Olacağı bu.

2 yasinda cocuk 2 saat yolu babayla gidemez. Gitse ne yer ne icer ne zaman uyur duzeni nedir bilemez. Bence sorumluluk almasi gerekir babalarin ama bu tarz nefret dolu biryere giderken degil

2 yaş çocuğun anneye bağımlı olduğu bir yaş değil bence.
Babasıyla seyahat etmesi sıkıntı olmamalı.
Bezden kurtuldu mu?
Babası yedirme uyutma tuvalet işlerinde günlük hayatta ilgileniyor mu?
Bunlar tamamsa gayette ikisi takılabilir diye düşünüyorum.

Lütfen yapamaz edemez anlamaz diyerek
Babaları uzaklaştırmayalım ebeveynlik görevlerinden.

Konunun diğer kısmına yorum yapmayacağım.

2 yaş çocuğun anneye bağımlı olduğu bir yaş değil bence.
Babasıyla seyahat etmesi sıkıntı olmamalı.
Bezden kurtuldu mu?
Babası yedirme uyutma tuvalet işlerinde günlük hayatta ilgileniyor mu?
Bunlar tamamsa gayette ikisi takılabilir diye düşünüyorum.

Lütfen yapamaz edemez anlamaz diyerek
Babaları uzaklaştırmayalım ebeveynlik görevlerinden.

Konunun diğer kısmına yorum yapmayacağım.
Hayır bez kullanıyor oğlum babası da yemek oyun o konularda ilgili değildir bana çok düşkün bir çocuk ve hiç böyle ayrı kalmadık şimdiden çok üzülüyorum göndersem ben yapar ben ben yaparım bilmiyorum

Bi
Inada biner. Simdi diyelim ki göndermedin. Sonra sen annen gile gidince iste goturme vs diyebilir esinin huyunu bilmiyorum gerci ama
bilemiyorum çocuğum bi kereliğine rezil olmasına dayanıp göndermelimiyim ama hiç kıyamıyorum şimdiden içim parça parça nasıl dayanırım ya bi şey olursa diye düşündüm bugün hep of şu kavgalar kırgınlıklar olmasa

Hayır bez kullanıyor oğlum babası da yemek oyun o konularda ilgili değildir bana çok düşkün bir çocuk ve hiç böyle ayrı kalmadık şimdiden çok üzülüyorum göndersem ben yapar ben ben yaparım bilmiyorum

Eşine bu cesaret nerden gelmiş o zaman?

Acaba oğluna kıyamaz sen de gidersin diye mi çocuğu da götüreceğim diyor?

Eşine bu cesaret nerden gelmiş o zaman?

Acaba oğluna kıyamaz sen de gidersin diye mi çocuğu da götüreceğim diyor?
Bende öyle düşünüyorum ama aklıma şu geldi acaba gidip halası yada amcası gilde beklesem hiç olmazsa oğlumun yanında olabildiğim kadar olsam diye geldi asla evlerine gitmem zaten

Evet zaten her gittiğimizde bizi tahrik ediyorlardı en sonunda dayanamadım bende fikrimi söyledim sonra eşim karıştı aslında kp ile bazen tartışıyorduk bu sefer görümce girdi araya hdp ye oy vereceğim varmı dedi bende zaten çok hassasım bu konuda aramızda bağrış oldu babası kızının kafadan olunca bizi evden kovdu onun çocuğu ile kavga etmişiz

Ben olsam göndermem. Şu babaanesinden ayırmam görmesi lazım laflarını da anlamıyorum. Görmek hakkı ise anneyi saymayı da bilecekler. Çok ozlerlerse esimin hatirina eve gelip görmelerine müsade ederdim kavgalı da olsam. Ama o kadar yolu babanin az ilgilendiği anneye duskun çocuk annesiz gidemez. gönderirseniz bir süre sonra orada siz yokken kalmaya da kalkarlar.

Evet zaten her gittiğimizde bizi tahrik ediyorlardı en sonunda dayanamadım bende fikrimi söyledim sonra eşim karıştı aslında kp ile bazen tartışıyorduk bu sefer görümce girdi araya hdp ye oy vereceğim varmı dedi bende zaten çok hassasım bu konuda aramızda bağrış oldu babası kızının kafadan olunca bizi evden kovdu onun çocuğu ile kavga etmişiz
:oha::skandal:

bence anne nereye cocuk oraya. ben 6 yasindakini bile babasiyla uzaklara yollamak istemiyorum. ki babasi yani. 2 yas cok kucuk bana kalirsa..senle birlikte olursa

Yani siyasi kavgadan küslük çok anlamsız. Sanki siyasi lider gelecek senin cenazene.
Ben konuyu acana hemen cevap veriyorum " ben yakınlarımla siyaset konuşmuyorum "

Kp size bana gelin lazım değil dediğine göre torununa da çok hevesli olmayabilir bence ama. Eşiniz götürme konusunda kararlı ise bırakin götürsün. Babasına emanet ediyorsunuz sonuçta. Bir yabancıya degil

bencede sevdiklerinizle siyaset konusmayin : ) araniz aciliyor kesin bilgi : ) ha susarsan sorun yok ama :))

Back
X