Çoçuğumu kv ye göndermek zorundamıyım

Zaten öncesinden de aramız iyi değildi wathsap durumlarına yorum yapmıştım sana kemik atan olmadı dedi kovulma olayından önce mesajla tartışmıştık görümce ile ama annesi babası ne suçu var diye bayramda gittim kendisi evli ama kv ile görüşmüyor hep annesinde köyde işlere yardım ediyor evi de ilçede ama yazın falan ful orada durumlarında olan tartışmamız da peygamber efendimizi dışlaması ve şu yeni çıkan ayetçilerden yani biliyorsunuzdur bekli onları namaz Yok Allah sadece tavsiye ediyormuş baş örtüsü Yokmul sadece oruç farz diyenler

Zaten öncesinden de aramız iyi değildi wathsap durumlarına yorum yapmıştım sana kemik atan olmadı dedi kovulma olayından önce mesajla tartışmıştık görümce ile ama annesi babası ne suçu var diye bayramda gittim kendisi evli ama kv ile görüşmüyor hep annesinde köyde işlere yardım ediyor evi de ilçede ama yazın falan ful orada durumlarında olan tartışmamız da peygamber efendimizi dışlaması ve şu yeni çıkan ayetçilerden yani biliyorsunuzdur bekli onları namaz Yok Allah sadece tavsiye ediyormuş baş örtüsü Yokmul sadece oruç farz diyenler
Siz haddi asmissiniz. size ne milletin paylaşımından? Görmezlikten gelip geçersiniz. Size ne kadının inancından, anasıyla kalmasından? Herkesin inancı görüşü kendine. Siz doğru bildiğinizi yaşayın. Diğerleri istediğini yaşasın. Herkes sizin gibi düşünmek, sizin inaniginiza inanmak zorunda mi?

Bence çocuğu gondermeyin. Eşiniz gitmek istiyosa gitsin. Cocuk sizi isteyebilir orda durmayip aglayabilir. Daha çok küçük

bencede sevdiklerinizle siyaset konusmayin : ) araniz aciliyor kesin bilgi : ) ha susarsan sorun yok ama :))
Ya bu sanki bi yük gibi geldi bana hdp ti duyunca çıldırdım şehitleri
Siz haddi asmissiniz. size ne milletin paylaşımından? Görmezlikten gelip geçersiniz. Size ne kadının inancından, anısıyla kalmasından? Herkesin inancı görüşü kendine. Siz doğru bildiğinizi yaşayın. Diğerleri istediğini yaşasın. Herkes sizin gibi düşünmek, sizin inaniginiza inanmak zorunda mi?
ben has aştığımı sanmıyorum siz kadar en azından aşmamışımdır kusura bakmayın ama bir kötülük gördüğünde susulmaz aman banane denmez her şeye dikkat ettiyseniz anasıgilde kalması değil derdim aram bozuk ve yinede orda demirbaş olduğunu bildiğim halde gittim dedim sanırım siz ya ayetçi ya hdp li ya anasından çıkmayanlardansınız

Siz haddi asmissiniz. size ne milletin paylaşımından? Görmezlikten gelip geçersiniz. Size ne kadının inancından, anasıyla kalmasından? Herkesin inancı görüşü kendine. Siz doğru bildiğinizi yaşayın. Diğerleri istediğini yaşasın. Herkes sizin gibi düşünmek, sizin inaniginiza inanmak zorunda mi?
O zaman durumlarda paylaşmayacak yaşayacak inancınıda durumda paylaşan yoruma açıktır

Ya bu sanki bi yük gibi geldi bana hdp ti duyunca çıldırdım şehitleri

ben has aştığımı sanmıyorum siz kadar en azından aşmamışımdır kusura bakmayın ama bir kötülük gördüğünde susulmaz aman banane denmez her şeye dikkat ettiyseniz anasıgilde kalması değil derdim aram bozuk ve yinede orda demirbaş olduğunu bildiğim halde gittim dedim sanırım siz ya ayetçi ya hdp li ya anasından çıkmayanlardansınız
siyaset yasak canim bu bolumde. konun kapanmasin bosuna.
benim kp ilede siyasi gorusumuz vs farklidir. ama bu konuda takiliriz sadece birbirimize..hayatta boyle takismayiz..belki esimde beni destekledigi icin kp agirdan aliyorda olabilir. gercekten en iyisi bu islere hic bulasmamak.

siyaset yasak canim bu bolumde. konun kapanmasin bosuna.
benim kp ilede siyasi gorusumuz vs farklidir. ama bu konuda takiliriz sadece birbirimize..hayatta boyle takismayiz..belki esimde beni destekledigi icin kp agirdan aliyorda olabilir. gercekten en iyisi bu islere hic bulasmamak.
Burda siyaset mi yapıyorum şimdi ben şehit kanlı hdp ye oy verenlerden nefret etmek siyaset yapmak değil

2 yaş çocuğun anneye bağımlı olduğu bir yaş değil bence.
Babasıyla seyahat etmesi sıkıntı olmamalı.
Bezden kurtuldu mu?
Babası yedirme uyutma tuvalet işlerinde günlük hayatta ilgileniyor mu?
Bunlar tamamsa gayette ikisi takılabilir diye düşünüyorum.

Lütfen yapamaz edemez anlamaz diyerek
Babaları uzaklaştırmayalım ebeveynlik görevlerinden.

Konunun diğer kısmına yorum yapmayacağım.
Valla benim kızımda 2 yaşında ve asla babası ile yalnız seyht edemez.ki babası herşeyi ile bizzat yakından ilgilidir hatta benden fazla.ama kızım uykusu gelince beni ister yanında yoksa morarana kadar ağlar.eğer birşey olduda canı acıdıysa benden başkasında asla susmaz.yemeğini ortamda ben varsam babasının yedirmesine izin verir.altını babası evde sürekli değiştirdiği halde , dışarda birtek beni ister.yani bu çocukla alakalı bir durum aslında.

İnsanlar aklına estiğince konuşur saçma sapan durumlar da paylaşırlar. Siz neden kazık kadar adamlarla laf dalaşına giriyorsunuz ki? Hele siyaset kavgasını hiç anlamam. Aman git istersen kaşar peynirine oy at demek zor olmasa gerek. İnsanlar boşu boşuna gerilip kavga ediyor bazen gercekten de. Ha adama zaten gıcıksınızdır kavga bahanesi ariyorduysaniz onu bilemem tabi. Ama inanç ve siyasi görüşler çok hassas ve tanıdıklarla hele bu insanlar anlayışsız ise tartışılmalı. İç huzurumuz için hu şart. Çok zorlarsa ben katılmıyorum sizin görüşünüz nasıl isterseniz öyle yapın demek zor değil.

Burda siyaset mi yapıyorum şimdi ben şehit kanlı hdp ye oy verenlerden nefret etmek siyaset yapmak değil
Siyaset yapmak değil siyasi ve dini görüş bildiremiyorsunuz kp de mi bu kadar sert tepkide bulundunuz?
Eşiniz ailesi gibi mi düşünüyor ?
Yani bende hassasım ama malesef bu tür platform larda tartışma olmaması adına siyaset ve dini içerik yasak Çünkü çok hassas konular.

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var kv ve kp ile yaklaşık 8 aydık konuşmuyorum siyasi bir konudan tartıştık ve kp görümcem de kendi tarafında olduğu için benim çocuğuma böyle yapacaksanız gelmeyin bana gelin de lasım değil oğlanda dedi çıktık geldik evimize o günden sonra geçen bayram eşim annesini aradı sitem etti 2 aydır niye aramadın diye eşimle konuşurken geçen sene benim ailem ile bizim köye gitmiştik yolda kaza yaptık maddi hasar oldu neyseki bunu annesigile demedi eşim bende görümceme anlatmıştım oda bu siyasi kavga sonrası annesine anlatmış annesi kimi gezdirirken kaza yaptın oyuncu plancı kaza yaptığın niye yardım etmedi falan filan laf saydı bende aldım Telefonu tartıştık baya eşim annesinin gazı ile anneme cephe aldı o maddi hasarlı kazada yardım etmedi çırpındım ben dedi sırf bu yüzden yanı şimdi kısa vadeli eksikleriyle anlattım uzun mevzular zaten sorunum Şu haftaya annesigile gitmeyi düşünüyormuş 2 yaşındaki oğlumu da götüreceğini söylüyor günü birlik 150 km uzakta köyde oturuyorlar sizce ne yapmalıyım
Oğlun 4 yaşında olsaydı Evet niye göndermiyorsun derdim ama 2 yaşındaki bir bebek adı üstünde bir bebek yani annesiz tek başına yolculuk yapmamalı Eğer çok istiyorsa 2 sene sonra alsın gitsin bebeğini göstersin annesine babasına ama daha çok küçük o yolculuğu annesiz çekemez

İnsanlar sevdikleriylede siyaset konuşabilir. Bunu saygılı bir şekilde yapmayı becerebiliyorlarsa. O dediğiniz partiye benim kv de oy verdi ve benim eşimde o oy verdiğin adamlar tarafından şehit edilebilirdim dedi .ben karışmadım.
İnsan sevmediği kişiyle çocuğunu görüştürmek istemiyor. Farklı bahaneler bulun .zaten 2 yaşındaysa babasının herşeyine yetişemeyeceğini düşünüyorum .yada bırakın bir kere gitsin burnundan gelir zaten.anne olmak kolaymı anlasın:)

Back
X