Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi şöyle düşünüyorum, örneğin bir tecavüz sonucu bir bebek dünyaya getirmek zorunda kalan anne bebeğini sevebilir mi ?
Savaş sırasında yapılan tecavüzler var ve muhakkak doğursun diye hapsedilerek zamanın geçirilmesi beklenerek zorla doğum yaptırılan anneler bebeğin sever mi ?
Yada babasının kim olduğun bilmeden doğuranlar sevebilir mi ?
Tabii ki anneler yavrularını severler, tüm canlılarda böyle... Anne sağlıklıysa tabii.
Bir evladını kayırmak konusuna gelince sanırım bunu yapan anneler var ama neye göre yapıyorlar bazen bu değişiyor.
Ayrımı bazıları para, yakınlık, karşılıklı bağlılık vb gib nedenlerden olabiliyor.
Anneler ve babalar özde bence de sever. Bu duyguyu bilmiyorum farazi konuşuyorum ama farklı durumlar ve nedenler olabileceğide aklıma geliyor.
Belki o kadın çocuğu ergenlik döneminde olduğu için onunla bir çatışma halinde ve bu yüzden sevmediğini sanıyordur.Yani o çocuğun davranışları vs...Ama onun canına bir şey olsa böyle düşünmez bence.