zor bir dönem geçirmişsiniz bu seni ve oğlunu epey yıpratmıştır.ufaklığın tam aklı ermeye başlayıp anneye düşkün olduğu dönem,hayatındaki tüm düzeni değişmiş bir de sonrası eve kardeş gelmiş
bu onun için alışması zaman alacak bir süreç.sen sabırlı olup olaylara onun gözüyle bak.tabii 2 tane bebeğin yüküyle bu biraz zor ben bitaneyle bile bazen çıldırıyorum,insan da çok sağlam sinirler olması gerekiyordelikafadulden bir de şunu söyliyim benim de oglum 2,5 yaşını doldurdu 3 e doğru gidiyor.biz herhangi bi sorun yaşamadığımız ve birbirimizden ayrılmak zorunda kalmadığımız halde yazın başından beri yeni yeni korkular geliştiriyor,benim yanından ayrılmamı istemiyor bu çocuklarda görülen geçici dönemlerden biri helhalde bu da geçer deyip sabretcez artıkkafamçokkarıştı sana önerim çevrende bakabilecek birileri varsa küçükle bazen onlar ilgilensin sende büyük olanla zaman geçir,bazen bi saat de olsa babası küçüğe bakarken sen büyükle oyunlar oyna resim falan yap,kitap oku.onunla ilgilenildiğini,dışlanmadığını bilsin.yaşıtlarıyla bir araya getirmeye çalışın...ama ne olursa olsun sabırlı olun.allah kolaylık versin