slm arkadaşlar benim 3 yaşında bir oğlum var ve bir buçuk yaşına kadar iyiydi ama ondan snr bazı rahatsızlıklarım sebebiyle ardındanda iki hamilelik geçirdim zor gebeliklerdi çok ayrı kaldım kaç sefer hastanede yattım gittim geldim derken bunalıma girdi.birde ben çok rahat ve özgür yetiştirodum oğlumu hstnedeyken kayınvalidemler baktılar çok asosyal resmi ve otoriterdir.çocuğa herşeyi yasaklamış kısıtlamış her gece benimle yatan bebeğim biden bire büyümeye tek başına yatırılıp kendi kendine uyumaya zorlanmış sonuç çok sakin olan bebeğim çok saldırgan aşırı korkak ama herşeye karşı öle.seslere insanlardan karanlıktan herşeyden korkan soğuk laf söz dinlemeyen asosyal bir çocuğa dönüştü.şu an saniye yalnız bırakmıyo beni.tuvalete bile birlikte gidiyoruz.yapışık ikizler gibiyiz aşırı bi kaybetme korkusu var birde prematüre doğan 6 aylık bi bebeğim var oda çok sorunlu ve huysuz.onun kıskançlığıda var büyük oğlumda.çok eziyet ediyo ve nasıl yaklaşacağımı şaşırmış durumdayım tuvalete bile alıştıramadım hala iyce bi tuhaflaştı artık bende bi tuhaf oldum aşırı sabırsız ve sinirli oldum bi kızıyorum bi özür diliyorum kendimi bile tanıyamıyorum ikisinin arasında kafayı yedim ama şu an öncelikle 3 yaşındaki oğluma nasıl yaklaşıp normal bi çocuk daha doğrusu psikolojisi yerinde bir birey haline getireceğimi inanın şaşırmış durumdayım yardımcı olursanız sevinirim