- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi Kuzuuumbnm
Benim çocuğunda sizin çocuğunuz gibi cok güleryüzlü her çocukla oynamak ister dokunmak ister hele hele çocukları gördüğünde dunyanin en mutlu insanı oluyo yalnız değilsiniz
Merhabalar ,
Az önce üye oldum.üye olmadan önce bir derdim forumunu takip ediyodum.Konuma gelirsem 2.5 yasinda çok canayakin,etrafa neşe saçan yaşıtlariyla sürekli arkadaslik kurmak isteyen ve cocuklari gördüğü zaman yerinde duramayan bi oğlum var.Tabi buraya kadar normal diyceksiniz.Oğlum kendi yasitlarina yanastikca abartisiz çocuklarin yarisindan coğu bi surat hircin davranislarda bulunuyolar.o yaşta cocuklar nerden ögreniyolarda bu kadar hircin ve agresif olabilyolar.Bugun şahit oldugum seye inanamadim,oglumu top havuzuna götürdum ve orda ayni yasta bi kiz cocugu vardi ve oğlum her zamanki gibi oynamak istedi.Kız çocuğu ben seni sevmiyorum dedi.O yasta cocuk sevmiyorum nefret ediyorum kelimesini nasil kullabiliyo.Benim bildigim cocuk masum olur gülerýuzlu olur.Cocuklarin cogunda hircinlik ve aileleri müdahele etmiyoSirf bu yüzden biyere gitmek istemiyorum.kusura bakmayin uzun oldu.benim anlamadigim benim cocugummu normal degil